Blog navigatie
Trend: Creëer zelf de Glazed Donut manicure

Trend: Creëer zelf de Glazed Donut manicure

998 Weergaven
De Glazed Donut nageltrend is werkelijk overal. Sinds Hailey Bieber haar manicure toonde op Instagram, staat het internet er vol van! Wil je de trend graag aanbieden in je salon? Ontdek hier hoe je deze minimalistische nail art zelf creëert!

Foto MBL 01.jpg

Wat zijn Glazed Donut nagels?

De Glazed Donut is een parelachtige en vooral simpele manicure, gelanceerd door stijlicoon Hailey Bieber. De naam zegt het al, deze geglazuurde nagels zijn bijna doorschijnend en makkelijk zelf te realiseren. Het geheim bestaat uit het mengen van de kleur met de bijhorende topcoat. Hierdoor wordt de kleur iets transparanter.

Foto MBL 02.jpg

In slechts 3 stappen

Start met het aanbrengen van de Infinite Shine ProStay Primer. Deze stap is essentieel om de nagels te beschermen. Meng nadien de kleur Kyoto Pearl met de Infinite Shine ProStay Gloss. Breng slechts 1 laagje kleur aan, anders gaat het transparante effect verloren. Werk af met de Infinite Shine ProStay Gloss voor een optimale hechting en langere houdbaarheid. Meer weten? Klik hier om de video te bekijken.Foto MBL 03.jpg

Chocolate glazed donut nails

Nu de winter in aantocht is, past ook Hailey Bieber haar nagels aan. Daarom lanceerde ze onlangs de ‘Chocolade Glazed Donut Nails’. Dit zijn dezelfde nagels als hierboven beschreven, maar dan nu met een chocoladekleur. Onze favoriet om dit te realiseren? Espresso Your Inner Self. Een gewaagde, donkerbruine kleur die perfect is voor het komende seizoen!Foto MBL 04.jpg

Voor de feestdagen

Met bovenstaande manicure kan je je klanten inspireren tijdens de feestdagen. Mag het toch nog iets feestelijker? Kies dan voor een portie glitter! De kleur Snow Holding Back uit de Jewel Be Bold collectie is een discrete maar betoverende tint, ideaal om te stralen tijdens kerst.Zelf deze glossy, monochrome finish creëren? Ontdek hier alle benodigdheden.


SHOP HIER
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Nail art

Plaats een reactie

Login to post comments