Blog navigatie
Waarom kiezen voor een opleiding bij OPI?

Waarom kiezen voor een opleiding bij OPI?

3938 Weergaven
Bij OPI kan je terecht voor opleidingen in verschillende vakgebieden. Wil je graag meer weten over de cursussen voor nagelstylisten? Hieronder vind je 5 redenen waarom kiezen voor een opleiding van OPI een goed idee is!

nagelopleidingen_01

Team van experts

Ons team van experts staat klaar om je alle kneepjes van het vak te leren. Dankzij hun jarenlange praktijkervaring weten zij als geen ander wat de do’s and don’ts zijn binnen de professionele sector en kunnen ze je motiveren en inspireren. Zij beantwoorden met plezier jouw vragen en sturen je naar huis met heel wat tips.

nagelopleidingen_02

Kleine groepen

Elke opleiding vindt plaats in groepen van maximum 6 personen. Zo staan wij in voor een persoonlijke aanpak. Op die manier garanderen we je een bijscholing waarbij je jezelf kan ontwikkelen.

nagelopleidingen_03

Stap per stap

De opleidingen zijn zo opgebouwd dat je stapsgewijs de verschillende onderdelen aangeleerd krijgt. We starten bij de basis en gaan geleidelijk aan over tot het toepassen in jouw salon. De instructies krijg je nadien op een overzichtelijke manier mee naar huis.

nagelopleidingen_04

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu nieuw bent in de sector en alle technieken nog wil leren of je reeds ervaring hebt maar je techniek wil bijschaven, door het volgen van onze opleidingen blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dankzij permanente educatie bied je jouw klanten een uitstekende service aan!

nagelopleidingen_05

Oefenen in praktijk

Van zodra we klaar zijn met de theorie, gaan we ook effectief zelf aan de slag op model, want al doende leert men. Op die manier heb je meteen de mogelijkheid om wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen en jouw vragen te stellen aan de experts. Zowel voor de opleiding gellakgelnagels en Dipping Powders voorzien wij de te gebruiken materialen. 

Ben je op zoek naar een bijscholing als nagelstyliste? Wil je je inschrijven op één van onze talrijke opleidingen? Aarzel niet!


IK SCHRIJF ME NU IN!
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments