Blog navigatie
Dit zijn de nageltrends voor zomer 2019!

Dit zijn de nageltrends voor zomer 2019!

7438 Weergaven
Tokyo is dé voorloper wanneer het komt op nageltrends. Nail art is er echt overal aanwezig en de Japanners tonen graag hun kunnen tijdens het jaarlijkse ‘Tokyo Nail Forum’, een 2-daags evenement waarbij professionals de nieuwste trends en technieken tonen. Wil je zelf ook de leukste nail arts toepassen in je salon? Laat je dan inspireren door deze 3 trends.

Think pink

Roze is terug van nooit weggeweest! Ook in Tokyo staat roze dit voorjaar centraal. Kies voor een subtiele maar krachtige look door te werken met color blocking of waag je eens aan de ombre trend. Je start met een lichte kleur, nadien kies je voor een midden en een donkere kleur. Vervolgens is het de bedoeling dat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Zeker het proberen waard!

Chrome effects

Met de Chrome Powders van OPI creëer je een fantastische, glanzende look op je nagels. De poeders zijn makkelijk aan te brengen, zelfs als nail art voor jou een hele opgave is. Je kan kiezen uit 8 verschillende poeders die helemaal inspelen op de Instagramtrend van het moment. Vergeet die leuke selfie niet.Back to basics

Zijn jij en je klanten meer fan van een subtiele nail art? Geen paniek. Ook in Japan worden de designs wat rustiger. Combineer enkele nagellakkleuren voor een manicure met hoge fun factor! Is je motto less is more? Dan kan je ook opteren voor 1 accent nagel.

Ben je zelf aan de slag gegaan met een leuke nail art? Vergeet het resultaat niet te delen met de hashtag #opibelux. Wij zijn benieuwd naar het resultaat! Op zoek naar de meest trendy kleuren voor de zomer?


SHOP DE TOKYO COLLECTIE
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Nail art

Plaats een reactie

Login to post comments