Blog navigatie
5 redenen om nagelriemolie te adviseren

5 redenen om nagelriemolie te adviseren

7026 Weergaven

De Nature Strong lijn is niet getest op dieren, en is ook niet genetisch gemodificeerd zodat goed zorg dragen voor jezelf, je nagels en de wereld om je heen nog makkelijker verloopt.

Gezonde nagelriemen staan garant voor een gezonde nagel en mooie en verzorgde handen. Maar nagelriemen zijn net ook erg kwetsbaar en vragen daarom de juiste verzorging. Heeft jouw klant last van velletjes, roodheid of ribbels in de nagels? Tijd om die nagelriemen in de watten te leggen!

Verzorging van de nagelriemen

Zoals de naam al doet vermoeden verzorgt de nagelriemolie de nagelriemen. Hierdoor zien de nagelriemen er niet enkel mooier uit, ze blijven ook soepel, zijn niet rood of uitgedroogd. Om zeker te zijn van beschermde nagelriemen, wordt de nagelolie best dagelijks aangebracht.

Hydratatie van de nagel

De nagelriemolie kan je best vergelijken met een dagcrème voor het gezicht. De nagelolie is noodzakelijk om de nagel te voeden, te hydrateren en soepel te houden. Hoe soepeler de nagel, hoe minder kans op scheurtjes en ribbeltjes je hebt.



Minder werk bij voorbereiding

Als de klant dagelijks de nagelriemen inmasseert, heb je zelf ook minder werk bij de volgende behandeling. De nagelriemen zal je makkelijker naar achter kunnen duwen dan bij droge nagelriemen. Hierdoor duurt het minder langer om de nagel voor te bereiden voor een manicure.



Omzet verhoging

Wanneer je de klanten adviseert om nagelriemolie te gebruiken stijgt automatisch ook de verkoop en dus de omzet in je salon. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!



Mooier resultaat

Wanneer de nagels heel droog zijn zal de nagellak of semi-permanente lak minder goed hechten. Bij het dagelijks gebruik van de nagelriemolie is de nagel gevoed en gezond en blijft de lak beter en langer zitten. Zo heb je niet enkel een mooier resultaat maar ook meer tevreden klanten!



Wil je de nagelriemolie ook te koop aanbieden in je salon? Neem dan hier alvast een kijkje naar de verschillende mogelijkheden!


SHOP PROSPA COLLECTIE
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments