Blog navigatie
Zeg vaarwel tegen droge voeten

Zeg vaarwel tegen droge voeten

3048 Weergaven
We stoppen onze voeten heel de dag in warme schoenen en geven ze weinig tot geen rust gedurende de dag. Tijdens een pedicurebehandeling mag je de voeten van je klanten dus gerust extra in de watten leggen. Wil je graag een extra wellness moment creëren in jouw salon? Maak dan kennis met de Advanced Softening Socks.

Intens voedend voetmasker

In de winter krijgen onze voeten het extra hard te verduren. We stellen ze bloot aan koude temperaturen, droge ruimtes en hete douches. Het is dan ook niet vreemd dat heel wat mensen last hebben van een enorm droge huid tijdens de wintermaanden. Daarom lanceerde OPI de Advanced Softening Socks, een heerlijk voetmasker dat afrekent met de dode huidcellen en de voeten opnieuw zijdezacht maakt.

De voordelen

De sokken zijn rijk aan antioxidanten en bevatten vitamine E, Macademia-olie, karité boter en Aloë Vera. Hierdoor kan de huid van de voeten intens gevoed en gehydrateerd worden. Zo voelen de voeten zachter aan dan ooit tevoren! Het grootste voordeel van de voetmaskers? De klant kan de sokken dragen terwijl jij de nagels voorbereidt op de manicure.Hoe gebruiken?

Haal de ProSpa Advanced Softening Socks uit de verpakking en plaats de voeten van de klant in de sokken. Maak de sokken vast met de groene labels. Scheur vervolgens de voettop van de sokken met behulp van de perforatielijn. Haal het overtollige product van de teennagels met een Nail Wipe en NAS99. Laat de sokken gedurende 20 minuten inwerken terwijl jij de nagels vijlt en nagelriemen verwijdert. Verwijder de sokken en masseer het overgebleven serum zachtjes in. Ga nadien verder met het lakken van de nagels.


Eenmaal je klanten deze sokken hebben geprobeerd, willen ze geen enkele andere pedicure meer! Creëer zelf ook de ultieme ProSpa beleving in je salon.


SHOP HET PRO SPA GAMMA
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments