Blog navigatie
Deze producten zijn onmisbaar in je salon

Deze producten zijn onmisbaar in je salon

3591 Weergaven
Wil je graag starten met OPI, maar ben je nog niet helemaal zeker welke producten je allemaal nodig hebt? Voor een feilloos resultaat – en dus tevreden klanten – mogen onderstaande producten niet ontbreken in je salon.

1 Afspraak_mobiel.jpg


Clipper en pusher

Een mooie manicure start met gezonde en goed gehydrateerde nagelriemen. Het is dus belangrijk om steeds een bokkenpootje en een nagelriemtang bij de hand te hebben. De nagelriemknipper kan je gebruiken om de nagelriemen veilig en precies bij te knippen. Maar wees voorzichtig en knip enkel de dode huid weg, anders kunnen er wondjes ontstaan. Desinfecteer de toolings na elke gebruik met de NAS99.

Shop toolings

2 social distancing_mobiel.jpg


Cuticle Remedy

Gezonde nagelriemen zijn de basis van mooie nagels. Geef de nagelriemen dus de aandacht die ze verdienen. De Cuticle Remedy kan je gebruiken om droge en ruwe nagelriemen te verwijderen. Het witte thee-extract kalmeert de nagelriemen en bereidt het nagelbed voor op de verdere manicure. Bovendien kan je de klanten aanraden om thuis zelf aan de slag te gaan met nagelriemolie die de nagel zal voeden, hydrateren en beschermen.

Shop nagelriemverzorging3 mondmasker_mobiel.jpg


Base- en topcoat

Of je nu kiest voor nagellak of gellak, een basecoat en topcoat zijn vereist voor een mooie manicure. De basecoat brengen we als eerste aan om de nagels te beschermen tegen verkleuring. Dankzij de topcoat zal de lak worden beschermd en zullen de kleuren nog beter uitkomen.

Shop basecoat
Shop topcoat4 Reinigen en ontsmetten_mobiel.jpg


Vijlen

Een goede nagelvijl en buffer kunnen het verschil maken! Vijl de nagels in de gevraagde vorm met een vijl die niet te grof is. Begin steeds met een schone nagelvijl om de perfecte vorm van de nagel te garanderen.

Shop vijlen5a Maatregelen klant_mobiel.jpg


Handcrème

Een manicure eindig je met een goede vochtinbrengende crème met natuurlijke ingrediënten. De Moisture Bonding Ceramid Spray helpt de vochtbarrière van de huid te herstellen en trekt snel in.

Shop handverzorgingHeb je nog vragen omtrent bovenstaande producten of wil je graag nog wat extra informatie ontvangen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.


CONTACTEER ONS
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments