Blog navigatie
Alles wat je moet weten over GelColor, Dipping Powders en Diamond Gel

Alles wat je moet weten over GelColor, Dipping Powders en Diamond Gel

9457 Weergaven
Het gamma van OPI breidt dit jaar opnieuw uit! Naast de klassieke nagellak, Infinite Shine en GelColor producten, die niet meer weg te denken zijn uit de meeste salons, zijn ook de Dipping Powders en Diamond Gel vanaf nu verkrijgbaar in onze showroom en op de webshop. Maak kennis met deze nieuwe gamma’s en ontdek hier wat de beste keuze is voor jouw klanten.

1 Afspraak_mobiel.jpg


GelColor

De GelColor van OPI wordt aangebracht als een gewone nagellak, maar hardt uit onder een LED/UV lamp. Voor het aanbrengen van deze semi-permanente lak gebruiken we 1 laag GelColor Stay Classic Base Coat, 2 lagen kleuren en 1 laag GelColor Stay Shiny Top Coat. Elke laag hardt gedurende 30 seconden uit onder de Dual Cure Led Light. Naast de mooie glans is dus ook de droogtijd een enorm voordeel! Dankzij de GelColor van OPI genieten je klanten gedurende 3 weken van een chipvrije manicure. Het verwijderen van de semi-permanente lak is even makkelijk als het aanbrengen dankzij een soak-off remover.

Ontdek de GelColor producten >

2 social distancing_mobiel.jpg


Dipping Powders

Zijn stevigheid en een lange houdbaarheid voor jou belangrijk maar wil je kunnen werken zonder lamp? Dan zijn de Dipping Powders zeker geschikt voor jouw salon! Niet alleen genieten je klanten gedurende 3 weken van een levendige kleur zonder chippen, bovendien voelen je nagels ook extra sterk aan dankzij de innovatieve formule. Hoe werkt het? Eerst brengen we de Powder Perfection basecoat aan om de nagel te beschermen. Zoals de naam al doet vermoeden dip je nadien de vingers in een gekleurd poeder. De poedervormige substantie blijft alleen aan de basecoat plakken, zodat het overige residu makkelijk verwijderd kan worden met een penseel. Dankzij de Powder Perfection Activator hardt het product uit zonder lamp. Na 2 lagen kleur werken we de manicure af met de Powder Perfection Top Coat. Net zoals de GelColor, kan de Powder Perfection verwijderd worden met een soak-off remover en beschadig je de nagels dus niet.

Ontdek de Powder Perfection producten >3 mondmasker_mobiel.jpg


Diamond Gel

De hard gel van OPI is de nieuwste aanwinst in het gamma. De Diamond Gel is vergelijkbaar met acryl maar hardt uit onder een lamp. De hard gel is ideaal om te gebruiken bij personen met zwakkere nagels. Dankzij de builder kan je namelijk de natuurlijke nagel gaan verstevigen. Zijn je klanten op zoek naar ware Kylie Jenner nagels? Dankzij de Diamond Gel kan je de nagel verlengen met tips of sjablonen voor een instagrammable resultaat. De gel breng je aan in 3 stappen. Breng eerst de Base Gel aan. Nadien kan je de gewenste lengte en vorm creëren met de Builder+ Gels. Eindigen doen we met de Gloss Top Sealer. In tegenstelling tot de GelColor en de Powder Perfection is de gel niet afweekbaar en moet deze afgevijld worden.

Ontdek de Diamond Gel producten > 
Wil je graag starten met één van deze productgamma’s? Neem dan snel contact op met ons team!


CONTACTEER ONS
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments