Blog navigatie
Waarom kiezen voor vegan nagellak?

Waarom kiezen voor vegan nagellak?

3751 Weergaven
Het is geen geheim dat de vraag naar vegan schoonheidsproducten de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Krijg jij in je salon ook steeds vaker de vraag naar vegan nagellak? Of wil je als schoonheidsspecialiste graag een vegan concept introduceren in je salon? Het Nature Strong gamma van OPI biedt een veganistisch alternatief aan voor je klanten, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Vegan nagellak Nature Strong


Wat is vegan nagellak?

Respect voor mens, dier en milieu wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Ook jouw klanten hechten hier meer en meer belang aan. Vegan cosmetica zijn producten waarbij geen dierlijke bestandsdelen worden gebruikt voor het vervaardigen of de distributie én waarbij de producten niet getest worden op dieren. Het Nature Strong gamma is dan ook dierproefvrij en wordt niet verkocht in landen waar wel nog testen op dieren worden uitgevoerd. Door vegan nagellak aan te bieden in jouw salon kunnen klanten bewustere keuzes maken.

Vegan nagellak Nature Strong


Minerale ingrediënten

Het Nature Strong gamma bevat heel wat simpele en pure ingrediënten die hun oorsprong in de natuur vinden. Denk hierbij aan suikerriet, maniok, tarwe en klei. Dankzij deze plantaardige ingrediënten bevatten de nagellakken ook een minder doordringende geur. Een win-win situatie dus. Daarnaast bestaan de dopjes en flesjes voor 20% uit gerecycleerde materialen. Imperfecties worden niet meer verdoezeld door het bleken of kleuren, wat ervoor zorgt dat de ecologische voetafdruk verkleint. Zo draagt OPI haar steentje bij voor een betere planeet.Vegan nagellak Nature Strong


Even mooi, even kwalitatief

Als schoonheidsspecialiste is het vaak een hele zoektocht om vegan beauty producten te vinden die ook kwalitatief zijn. Nature Strong combineert het beste van twee werelden. Het grootste verschil tussen het Nature Strong gamma en andere meer natuurlijke nagellak, is dat deze echt presteert. De kleur blijft gedurende 7 dagen zitten op de handen – nog langer op de tenen - en wordt niet dof. Wil je de glans en houdbaarheid nog meer garanderen? Breng dan op het einde een laagje Nature Strong Top Coat aan.Vegan nagellak Nature Strong


Voordelen Nature Strong

Bij de ontwikkeling van Nature Strong werd rekening gehouden met de droogtijd. De consistentie van de formules van OPI nagellak en Infinite Shine werd behouden, zodat Nature Strong voldoet aan jouw verwachtingen en die van je klanten. Een ander belangrijk voordeel van het Nature Strong gamma is dat er geen kunstmatige geurstoffen zijn gebruikt om de geur van de nagellak te maskeren. De geur van de Nature Strong nagellakken zijn afkomstig van plantaardige ingrediënten. Bovendien draagt de nagellak erg makkelijk en is het eenvoudig te verwijderen. Dit gamma moet dus zeker niet onderdoen voor de klassieke nagellak van OPI. /p>Wil je ook vegan nagellak introduceren in je salon voor verkoop of in cabine?


ONTDEK HIER HET NATURE STRONG GAMMA
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments