Blog navigatie
Nageltrends voor het bruidsseizoen

Nageltrends voor het bruidsseizoen

1537 Weergaven
De zomermaanden betekenen standaard het hoogseizoen voor bruiloften. Ook in jouw salon zullen ongetwijfeld enkele toekomstige bruiden langskomen. Om hen optimaal te kunnen helpen is het belangrijk om zelf op de hoogte te zijn wat betreft de trends voor dit bruidsseizoen.

French manicure


French manicure

Een eerste trend voor bruiden zijn French nagels. French manicures zijn helemaal terug van weggeweest. Ze zorgen voor een elegante en klassieke look wanneer je ze aanbrengt in zachte kleuren.

Baby take a vow nagellak


Top 3 nude kleuren

Een tweede trend dit bruidsseizoen zijn nude kleuren. Nude kleuren zijn subtiel, maar geven de handen van de bruid toch een extra touch. Deze top 3 van nude nagellakken worden het best verkocht, naast het gebruik in cabine kan je ze ook in verkoop zetten.

Baby take a vow is een perfecte sheer roze nagellak. Naargelang het aantal lagen evolueert de kleur naar een blushing pink. Voor prachtige, naturelle nagels is Bare my soul een aanrader. De top 3 wordt afgesloten met Put it in neutral. Deze rozige beige nude kleur zorgt voor de perfecte match op ieder trouwfeest.Cuff linked up nail art


Cuff linked up nail art

Deze minimale nail art met een French tip look is perfect voor bruiden, bruidsmeisjes en iedereen die van klassieke nail arts houdt. Dankzij ons stappenplan breng je deze nail art eenvoudig aan in je salon.

Breng 3 lagen Bare my soul aan na het aanbrengen van de base coat. Gebruik de kleur Alpine Snow om 2 lijnen te tekenen die elkaar snijden. Vul daarna één hoek in. Voor extra dekking kan je deze stap nog eens herhalen. Eindig de manicure met een top coat.

Long white train nail art


Long white train nail art

Mag het voor je klanten nét iets meer zijn? Ga dan voor deze ombre nail art look. Na het aanbrengen van de base coat breng je 3 lagen Baby take a vow aan. Breng Alpine Snow aan op een sponsje en dep dit op het einde van de nagel om de kleur te vervagen. Breng een top coat aan om de manicure te eindigen.Im chiffond of marble nail art


I’m chiffon-d of marble nail art

Een minimale marmer nail art is een laatste trend die veel genomen wordt tijdens het bruidsseizoen. Zoals steeds breng je eerst een base coat aan. Daarna breng je 2 lagen Baby take a vow aan. Start daarna met het tekenen van enkele lijnen in de kleur Chiffon’d of you. Teken daarna enkele lijnen met Throw me a kiss. Hierna sleep je het penseel door de kleuren en laat je het geheel uitharden. Eindig de manicure met een top coat.

Trots op je creaties en wil je deze graag met ons delen?


Word lid van onze Facebook groep


Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments