Chrome Effects Nagellak Top Coat

Chrome Effects Nagellak Top Coat


CPT31

Levert een spiegelachtige afwerking bij gebruik met Chrome Effects Powders aangebracht op OPI nagellak.

Maak een account aan om de prijzen te zien

Geformuleerd om samen te gaan met OPI Chrome Effects Mirror Shine Powders wanneer deze gebruikt worden op OPI nagellak. De formule op waterbasis is ontworpen om het poeder op zijn plaats te houden en een spiegelachtige glans te geven. Eenvoudig te verwijderen met nagellakremover.

OPI chroompoeders zijn verkrijgbaar in 8 chroomtinten. Gebruik voor een hoog contrast en een echte spiegellook een donkere basislak. En voor een zachtere glans begin je met een nude nagellak.

Volg onderstaande stappen nauwkeurig voor een geslaagde Chrome manicure:

  1. 1.  Begin met het aanbrengen van een base coat.
  2. 2.  Breng twee lagen kleur naar keuze aan. Neem hierbij het boordje vooraan van de nagel niet mee.
  3. 3.  Wacht 5 minuten alvorens verder te gaan naar de volgende stap.
  4. 4.  Spray hierna de RapiDry Spray over de eerste nagel.
  5. 5.  Breng een chroompoeder naar keuze aan. Pak een kleine hoeveelheid poeder op met de applicator en dep het poeder zachtjes op de nog vochtige nagel. Vervolgens wrijf je het poeder voorzichtig in de nagel. Druk niet te hard!
  6. 6.  Herhaal stap 4 en 5 per nagel.
  7. 7.  Gebruik een make-up borstel om overtollig poeder van de nagels en de omliggende huid af te stoffen. Focus op het gebied van de nagelriemen. Let op: de micro-fijne deeltjes geraken gemakkelijk verspreid over de werkplek en de huid.
  8. 8.  Breng een dun laagje aan van de Chrome Effects Nail Lacquer Top Coat. Let er zeker op dat je niet te veel product gebruikt! Anders krijg je een vlekkerig en troebel resultaat.
  9. 9.  Wacht enkele minuten en breng vervolgens de Drip Dry aan. De Chrome Top Coat doet er langer over om te drogen dan de andere OPI top coats.

Let op: het resultaat kan enkel gegarandeerd worden als je bovenstaande stappen volgt, waarbij het gebruik van de RapiDry Spray en de Chrome Effects Nail Lacquer Top Coat noodzakelijk is volgens de aangegeven methode. Gebruik zeker geen gewone Top Coat.

Productgamma: GelColor
Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: AQUA/WATER/EAU, ACRYLATES COPOLYMER, PPG-17/IPDI/DMPA COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, METHOXY PEG-11 METHOXY PPG-24 DIMETHICONE.