Slide thumbnail

Diamond Gel

Professioneel hard gel systeem

Wil je het aanbod in jouw salon uitbreiden? Til je behandelingen naar een hoger niveau met de Diamond Gel van OPI. Deze innovatieve hard gel zorgt voor een duurzaam resultaat en onevenaarbare glans. De gel is makkelijk in vorm te brengen, kan dun worden aangebracht en dient minimaal nagevijld te worden.

  • Blijft tot 4 weken zitten met mooie glans.
  • Eenvoudig aan te brengen dankzij de hoge viscositeit.
  • Compatibel met de OPI Dual Cure LED lamp.

> SHOP DIAMOND GEL

DE KLEURENGELS

Cool Pink

> SHOP

Neutral Pink

> SHOP

Warm Nude

> SHOP

Warm Pink

> SHOP

Soft White

> SHOP

Ultra White

> SHOP

> ALLE PRODUCTEN

WAT JE MOET WETEN OVER OPI DIAMOND GEL

De 5 grootste voordelen van OPI Diamond Gel

Houdbaarheid tot 4 weken lang met een ongeziene glans

Loopt niet uit dankzij de hoge viscositeit

Natuurlijk en gewichtloos gevoel

Geurloos

Minimaal na te vijlen

1
2
3
4
5

BENODIGDHEDEN

Artist Series Kolinski Mini Gel Brush

> SHOP

Base Gel

> SHOP

Gloss Top Sealer

> SHOP

Kleefbare nagelsjablonen

> SHOP

Edge Silver 180 vijl

> SHOP

Bon Aid PH neutralisator

> SHOP

> SHOP ALLE BENODIGDHEDEN

Starten met OPI Hard Gel

Wil je graag starten met de Diamond Gel? Met deze introkit voor professionals kan je meteen zelf aan de slag gaan! Bij deze startersset ontvang je bovendien ook 2 gratis penselen. Zo geniet je van extra veel voordeel!

> ONTDEK DE INTROKIT

5 redenen om te kiezen voor OPI

Snelle levering

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst op een werkdag vóór 13 uur, dan verzenden wij je pakketje diezelfde dag nog. Het goede nieuws voor jou? Je ontvangt je bestelling de volgende werkdag. Heb je nood aan een nieuwe base coat? Is de nagellakremover net op? Je kan je bestelling eenvoudig online plaatsen en wij maken je pakketje met veel zorg voor je klaar. Bovendien zetten we onze klanten steeds op de eerste plaats. Wensen, problemen of vragen worden steeds omgezet in een oplossing op maat.

Contacteer ons!

Heb je nog vragen? Wil je graag een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Kom je liever langs in onze showroom om de kleuren te bekijken?
Als nieuwe klant vragen we jou om een afspraak te maken. Zo voorzien we steeds voldoende tijd om jou verder te helpen.

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30 en vrijdag van 9u tot 15u30.

> NAAR CONTACTFORMULIER

TIPS VAN DE OPI EXPERTS

In deze brochure ontdek je het Diamond Gel gamma van OPI en leer je het verschil tussen tips en sjablonen. Zo kies je bij elke verlenging voor de juiste materialen. Vraag hier je gratis brochure aan.

> GRATIS AANVRAGEN

GRATIS
BROCHURE

Slide thumbnail
De glans en sterkte van een diamant weet OPI perfect te vertalen naar een nieuw gamma. De 3-in-1 LED/UV gel zorgt voor een extra sterke aanhechting en geeft een ongeziene glans na het uitharden onder de lamp. Op die manier creëer je een soepel en glad oppervlak die uitstekend bestand is tegen beschadiging! Dit professionele hard gel systeem zorgt voor prachtige kunstnagels, die ook nog eens natuurlijk aanvoelen.

Optimale glans en natuurlijke look

Start je net met een salon en wil je kennismaken met de producten van OPI? Heb je al enige ervaring maar wil je je werkmethode perfectioneren en op de hoogte blijven van de laatste trends in de beauty sector? Door het volgen van bijscholingen kan je jouw vaardigheden en services naar een hoger niveau tillen.

Bij OPI kan je als nagelstylist(e) terecht voor een ruim aanbod aan opleidingen. Tijdens onze praktijkgerichte opleidingen gaan we samen met jou aan de slag om je competenties te stimuleren. Onze trainers kijken er alvast naar uit hun kennis met je te delen.

De beste opleidingen

Slide thumbnail
Zijn je klanten op zoek naar extra stevigheid en een duurzaam resultaat? Dan is OPI Diamond Gel een goede keuze. De Diamond Gel kan perfect gebruikt worden bij klanten die regelmatig een afspraak maken in je salon, maar die nood hebben aan extra sterkte of lengte. Klanten waarvan de nagels in slechte conditie zijn of die regelmatig met bepaalde producten in aanraking komen, willen ook kunnen genieten van een mooie en stralende manicure zonder chippen.

Extra stevigheid

Team van experts

Bij OPI België-Luxembourg kan je beroep doen op een team van experts met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Dankzij een jarenlange ervaring binnen de sector begrijpen onze medewerkers perfect met welke problemen je dagelijks wordt geconfronteerd. We gaan dan ook samen met jou steeds op zoek naar een geschikte oplossing.

Wil je meer weten over onze gamma’s? Met een telefoontje hang je meteen aan de lijn met onze nagelexperts en op je mails ontvang je binnen de dag een reactie. Niet alleen voor technische vragen kan je bij ons terecht. Dankzij de verschillende specialisaties van onze medewerkers kunnen ze je ook verder helpen bij het plaatsen van je bestelling, de facturatie en zelfs je sociale mediakanalen.
Slide thumbnail
Dankzij de 3-in-1 technologie hoef je niet te investeren in eindeloos veel producten. De Base Gel zorgt voor een maximale hechting aan de natuurlijke nagel. Bovendien bestaat de gel uit 7 iconische kleuren, complementair bij alle soorten huidtinten. Zo kan je je klanten een neutrale look aanbieden of een klassieke French manicure. Daarnaast vormt de Diamond Gel ook de perfecte basis om nadien één van de GelColor, nagellak of Infinite Shine kleuren aan te brengen.

Iconische gel kleuren

Ondersteuning voor een succesvolle start

Een goed begin is het halve werk! Bij OPI weten we hoe stressvol het kan zijn om te starten met een nieuw merk. Om je tijdens de opstart en/of omschakeling optimaal te begeleiden, staat er heel wat materiaal ter beschikking. Iedere startende klant ontvangt uitgebreide stappenplannen en promotiemateriaal om in te zetten op eigen (online) kanalen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een professionele Facebookgroep waar we klaarstaan met tips en antwoorden.
Slide thumbnail

Ideaal voor verlengingen op tips en sjablonen

De Diamond Gel is gebruiksvriendelijk en multifunctioneel mede dankzij de hoge viscositeit. Deze zelf-egaliserende gel biedt een uitstekend werkcomfort, is geschikt voor alle nageltypes en stelt je in staat om de gewenste vorm te creëren. Daarom is de Diamond de perfecte basis voor natuurlijk ogende overlays en verlengingen met sjablonen en tips. Na 3 à 4 weken kan de uitgroei van de Diamond Gel makkelijk worden bijgewerkt met een refill of opvulbehandeling.

Steeds de nieuwste producten en het grootste OPI assortiment

Altijd het nieuwste en de grootste keuze aan OPI-producten, dat mag je van ons als officiële OPI-verdeler verwachten. Zowel onze showroom als onze webshop bevatten het grootste assortiment OPI producten voor professionals in België en Luxemburg. Sinds 15 jaar kan de beauty professional bij ons terecht voor de nieuwste collecties en het volledige OPI-gamma. Naast de gekende nagellak en gellak, verkopen we ook alle benodigdheden, van vijlen tot removers en verzorgingsproducten.