Slide thumbnail

DIAMOND GEL OPLEIDINGEN

OPI HARD GEL SYSTEM

OPI DIAMOND GEL is het nieuwe hard gelsysteem van OPI dat gemakkelijker te gebruiken en aan te leren is. Het 3-in-1 veelzijdige product is ideaal voor het creëren van mooie, natuurlijk ogende en natuurlijk aanvoelende overlays en verlengingen en vormt de ultieme basis voor kleurbehandelingen met gellak of nagellak.

Wil je leren werken met OPI's Diamond GEL en te weten komen hoe je mooie verlengingen uitvoert op nageltips of op sjablonen? Of heb je reeds gel ervaring, maar wil je jouw werkmethode perfectioneren? Ons team van opleiders staat klaar om jou te inspireren en motiveren tijdens de Diamond Gel opleidingen. Je leert de bijzondere eigenschappen van de Diamond Gel kennen en deze in te zetten in de praktijk. De workshops volgen een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk. De aangeleerde technieken worden toegepast op jouw eigen model met natuurlijke nagels. Je volgt les in kleine groepjes zodat we jou een persoonlijke aanpak kunnen garanderen en kunnen beantwoorden aan jouw specifieke vragen en behoeften.
Elke opleiding wordt tweetalig NL/FR gegeven, tenzij anders vermeld.
Onze opleidingen zijn enkel toegankelijk voor professionals met een BTW-nummer in de schoonheidssector.

JOUW DIAMOND GEL LESGEVER

CHRISTEL

Christel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de nagelsector. In de jaren 70 behaalde zij haar diploma als professioneel nagelstyliste en sindsdien is ze niet weg te slaan van de manicuretafel. Meteen nadien ging Christel aan de slag als gerante in een schoonheidsinstituut om zo'n 10 jaar later haar eigen salon te openen. Van haar toenmalige leverancier ontving ze de Award voor beste nieuwkomer. Gedurende die tijd volgde Christel zelf vaak bijscholingen en zeven dagen durende bootcamps om zichzelf steeds te verbeteren en om vertrouwd te geraken met de allernieuwste technieken. Zo'n 20 jaar geleden besloot ze haar kennis voor het vak door te geven en geeft ze opleidingen voor nagelstyling, pedicure en manicure. Sinds 2004 werkt Christel met de producten van OPI en volgde ze zelf ook vele cursussen bij de hoofdzetel in de Verenigde Staten waaronder een Master Educator opleiding in LA en verschillende bijscholingen in o.a. San Francisco, Parijs en Madrid. Je bent dus in goede handen bij onze trainster Christel, geen techniek is haar onbekend en voor elk van jouw vragen of problemen weet zij zeker en vast de oplossing.

DIAMOND GEL OPLEIDINGEN

DIAMOND GEL HANDBOEK

Wil je graag van thuis uit bij leren? Wil je studeren op je eigen ritme? Dankzij de handboeken van OPI kan je van thuis uit leren werken met de Diamond Gel (Klassieke gel). Deze praktische handleiding bevat alle elementen om zelf een perfecte gel manicure of pedicure uit te voeren. In dit gedetailleerde handboek vind je onder andere stappenplannen en handige tips van experts. De ideale ondersteuning voor elke nagelstylist(e)!

PRIJS
€74,95,- excl BTW


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring.

> MEER INFORMATIE

PRIVÉOPLEIDING IN JOUW SALON

Wil je liever een opleiding op maat en dat onze lesgever bij jou in het salon de opleiding komt geven aan jou en/of je personeel? Deze privécursus is bedoeld om jouw technieken te perfectioneren en in te spelen op jouw eigen specifieke wensen. Doordat je persoonlijke begeleiding krijgt van een expert in het vak, krijg je ook echt advies op maat van jouw salon. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

DUUR
Te bepalen


PRIJS
Prijs op aanvraag


> CONTACTEER ONS

DIAMOND GEL E-LEARNING

Wil je graag van thuis uit bij leren? Ben je op zoek naar een studie nagelstyling? Dankzij deze online cursus school je je bij waar en wanneer je zelf wil. Deze e-learning bestaat uit een uitgebreid handboek en vele filmpjes en vormen zo de ideale ondersteuning. Zo kan je studeren op je eigen tempo!

PRIJS
€240,- excl BTW


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring.


> MEER INFORMATIE

HEB JE VRAGEN OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Contacteer ons per mail of telefoon en we helpen jou graag verder.
Telefoon | 0032 2 268 24 77
E-mail | info@opi-belgium.be