Slide thumbnail

OPI POWDER PERFECTION OPLEIDINGEN

ACRYL DIPPING POWDERS

Dipping Powders zijn een unieke geurloze toepassing waarbij de nagel meerdere malen in een gekleurd acrylpoeder wordt gedompeld, vervolgens wordt uitgehard met een activator, en wordt afgewerkt met een toplaag. Het eindresultaat is vergelijkbaar met een gelglans zonder de noodzaak om uit te harden onder een lamp. Dit nagelpoeder is gemakkelijker en sneller aan te brengen in vergelijking met traditionele acrylsystemen. Bovendien biedt OPI Powder Perfection extra stevigheid en duurzaamheid voor meer dan 2 weken. OPI Powder Perfection is niet schadelijk als het op de juiste manier wordt verwijderd met behulp van een soak-off wraptechniek.

Wil je leren werken met de OPI Dipping Powders zodat je de werkmethode perfect onder de knie krijgt? Laat ons team van opleiders, met meer dan 35 jaar ervaring, jou inspireren en motiveren tijdens onze Powder Perfection opleidingen. Je volgt les in kleine groepjes zodat we jou een persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Tijdens deze opleidingen leer je alles over dit nieuwe revolutionaire product. Gedurende deze opleidingen wordt de theorie kort toegelicht om vervolgens snel aan de slag te gaan in de vorm van een workshop. De aangeleerde technieken worden toegepast op een model met natuurlijke nagels.
Elke opleiding wordt tweetalig NL/FR gegeven, tenzij anders vermeld.
Onze opleidingen zijn enkel toegankelijk voor professionals met een BTW-nummer in de schoonheidssector.

JOUW LESGEVER

CHRISTEL

Christel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de nagelsector. In de jaren 70 behaalde zij haar diploma als professioneel nagelstyliste en sindsdien is ze niet weg te slaan van de manicuretafel. Meteen nadien ging Christel aan de slag als gerante in een schoonheidsinstituut om zo'n 10 jaar later haar eigen salon te openen. Van haar toenmalige leverancier ontving ze de Award voor beste nieuwkomer. Gedurende die tijd volgde Christel zelf vaak bijscholingen en zeven dagen durende bootcamps om zichzelf steeds te verbeteren en om vertrouwd te geraken met de allernieuwste technieken. Zo'n 20 jaar geleden besloot ze haar kennis voor het vak door te geven en geeft ze opleidingen voor nagelstyling, pedicure en manicure. Sinds 2004 werkt Christel met de producten van OPI en volgde ze zelf ook vele cursussen bij de hoofdzetel in de Verenigde Staten waaronder een Master Educator opleiding in LA en verschillende bijscholingen in o.a. San Francisco, Parijs en Madrid. Je bent dus in goede handen bij onze trainster Christel, geen techniek is haar onbekend en voor elk van jouw vragen of problemen weet zij zeker en vast de oplossing.

POWDER PERFECTION OPLEIDINGEN

POWDER PERFECTION E-LEARNING

Wil je graag van thuis uit bij leren? Ben je op zoek naar een studie nagelstyling? Dankzij deze online cursus school je je bij waar en wanneer je zelf wil. Deze e-learning bestaat uit een uitgebreid handboek en vele filmpjes en vormen zo de ideale ondersteuning. Zo kan je studeren op je eigen tempo!

PRIJS
€240,- excl BTW


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring.

> MEER INFORMATIE

POWDER PERFECTION HANDBOEK

Wil je graag van thuis uit bij leren? Wil je studeren op je eigen ritme? Dankzij de handboeken van OPI kan je van thuis uit leren werken met de Powder Perfection (Dipping Powders). Deze praktische handleiding bevat alle elementen om zelf een perfecte acryl manicure of pedicure uit te voeren. In dit gedetailleerde handboek vind je onder andere stappenplannen en handige tips van experts. De ideale ondersteuning voor elke nagelstylist(e)!

PRIJS
€74,95,- excl BTW


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring.

> MEER INFORMATIE

HEB JE VRAGEN OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Contacteer ons per mail of telefoon en we helpen jou graag verder.
Telefoon | 0032 2 268 24 77
E-mail | info@opi-belgium.be