Slide thumbnail

GelColor

SOAK-OFF SEMI-PERMANENTE GELLAK

De gellak van OPI heet officieel GelColor en kan snel en vakkundig aangebracht worden door elke beauty professional. De semi-permanente lak oogt heel natuurlijk, vergelijkbaar met een gewone nagellak, maar hardt uit onder een lamp. Het is een langhoudende kleur voor manicures en pedicures met een mooi, glanzend en streeploos eindresultaat.

  • Makkelijk en snel aan te brengen in slechts 30 minuten.
  • Blijft tot 3 weken zitten met een perfecte glans (bij voeten 5 weken).
  • Eenvoudig te verwijderen door afweken (soak-off) in slechts 15 min.

> SHOP GELCOLOR

BESTSELLERS

Big Apple Red

> SHOP

Malaga Wine

> SHOP

Madam President

> SHOP

Put it in Neutral

> SHOP

Coca Cola© Red

> SHOP

Got The blues For Red

> SHOP

> SHOP BESTSELLERS

WAT JE MOET WETEN OVER OPI GELCOLOR

De 5 grootste voordelen van GelColor

Houdbaarheid tot 3 weken lang met een ongeziene glans.

Schilfert niet af bij een correcte applicatie.

Geen droogtijd na de behandeling.

Gemakkelijk en snel te verwijderen zonder de nagel te beschadigen.

Draagt als gel, ziet eruit als gewone nagellak.
1
2
3
4
5

ESSENTIËLE PRODUCTEN

Stay Classic Base Coat

> SHOP

Stay Strong Base Coat
NEW

> SHOP

Stay Shiny Top Coat

> SHOP

Flex 100/180 buffervijl

> SHOP

N.A.S. 99 Reinigingsoplossing

> SHOP

Bon Aid PH neutralisator

> SHOP

> SHOP ONMISBARE PRODUCTEN

GA NU VAN START MET DE GELCOLOR INTROKIT

Wil je graag starten met de OPI GelColor in jouw salon? Ben je op zoek naar een starterspakket voor gellak? Speciaal voor professionals die starten in de beautysector stelden wij verschillende introkits samen. Deze kits bevatten alle onmisbare producten om een GelColor manicure uit te voeren.

  • Je ontvangt nu tijdelijk een GRATIS LED LAMP bij aankoop van deze startersset.
  • Je hoeft geen moeite te doen om zelf producten uit te zoeken.
  • Geen foute applicaties dankzij de onmisbare producten.
  • Wij selecteerden de meest populaire gellak kleuren voor jou.
  • Meest bestelde introkit van alle OPI gamma’s.

+ GRATIS
LED LAMP
T.W.V. €499

TIJDELIJKE
ACTIE

> GENIET NU VAN DEZE TIJDELIJKE PROMO

5 redenen om te kiezen voor OPI

Snelle levering

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst op een werkdag vóór 13 uur, dan verzenden wij je pakketje diezelfde dag nog. Het goede nieuws voor jou? Je ontvangt je bestelling de volgende werkdag. Heb je nood aan een nieuwe base coat? Is de nagellakremover net op? Je kan je bestelling eenvoudig online plaatsen en wij maken je pakketje met veel zorg voor je klaar. Bovendien zetten we onze klanten steeds op de eerste plaats. Wensen, problemen of vragen worden steeds omgezet in een oplossing op maat.

HOW TO VIDEO: ZELF GELLAK AANBRENGEN

Voor je begint

Elke OPI GelColor Manicure start met een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel. OPI heeft een systematisch proces ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de nagels schoon zijn en vrij van vuil en olie. Op die manier kan de houdbaarheid van de gellak niet gehinderd worden. Door de voorbereiding stap voor stap te volgen, mag je zeker zijn van een maximale houdbaarheid wat dan weer resulteert in tevreden klanten!

> NAAR BENODIGDHEDEN

Contacteer ons!

Heb je nog vragen? Wil je graag een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Kom je liever langs in onze showroom om de kleuren te bekijken?
Als nieuwe klant vragen we jou om een afspraak te maken. Zo voorzien we steeds voldoende tijd om jou verder te helpen.

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30 en vrijdag van 9u tot 15u30.

> NAAR CONTACTFORMULIER

TIPS VAN DE OPI EXPERTS

In deze brochure ontdek je het GelColor gamma én kan je je verdiepen in 10 veelgemaakte fouten bij het aanbrengen van semi-permanente lak. Vraag hier je gratis brochure aan.

> GRATIS AANVRAGEN

GRATIS
BROCHURE

Slide thumbnail
Terwijl sommige gellakproducten, starterskits en UV of LED lampen verkrijgbaar zijn voor particulieren, is OPI GelColor uitsluitend te verkrijgen als behandeling in de nagelsalons en wordt het exclusief verkocht aan beauty professionals. Je kan er dus zeker van zijn dat bij de keuze voor OPI, je een kwalitatieve en duurzame gellak manicure in de plaats krijgt. Om de 3+ weken houdbaarheid en een duurzame kleur te bereiken, wordt het aangeraden het volledige OPI GelColor systeem op de juiste manier te gebruiken. Enkel bij professional gebruik kan je rekenen op eerder genoemde voordelen!

Professionele gellak

> SHOP HET GAMMA

Start je net met een salon en wil je kennismaken met de producten van OPI? Heb je al enige ervaring maar wil je je werkmethode perfectioneren en op de hoogte blijven van de laatste trends in de beauty sector? Door het volgen van bijscholingen kan je jouw vaardigheden en services naar een hoger niveau tillen.

Bij OPI kan je als nagelstylist(e) terecht voor een ruim aanbod aan opleidingen. Tijdens onze praktijkgerichte opleidingen gaan we samen met jou aan de slag om je competenties te stimuleren. Onze trainers kijken er alvast naar uit hun kennis met je te delen.

De beste opleidingen

Slide thumbnail
In tegenstelling tot een gewone nagellak, droogt de gellak niet aan lucht. De GelColor hardt uit in 30 seconden onder de OPI LED Light. Deze uiterst kwalitatieve LED lamp met ingebouwde timer zorgt voor een optimaal en duurzaam resultaat. OPI en LG werkten samen voor de ontwikkeling van de OPI LED Light. De lamp kan 5 vingers tegelijk uitharden waardoor je als salonhouder geniet van een uitzonderlijk gebruiksgemak.

GelColor hardt uit onder een LED lamp

> BEKIJK LED LIGHT

Team van experts

Bij OPI België-Luxembourg kan je beroep doen op een team van experts met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Dankzij een jarenlange ervaring binnen de sector begrijpen onze medewerkers perfect met welke problemen je dagelijks wordt geconfronteerd. We gaan dan ook samen met jou steeds op zoek naar een geschikte oplossing.

Wil je meer weten over onze gamma’s? Met een telefoontje hang je meteen aan de lijn met onze nagelexperts en op je mails ontvang je binnen de dag een reactie. Niet alleen voor technische vragen kan je bij ons terecht. Dankzij de verschillende specialisaties van onze medewerkers kunnen ze je ook verder helpen bij het plaatsen van je bestelling, de facturatie en zelfs je sociale mediakanalen.
Slide thumbnail
Met OPI GelColor geniet de klant wekenlang van een mooi kleurtje zonder afschilferen. Voor een duurzame kleur met 3 weken houdbaarheid, is het belangrijk om het volledige systeem correct toe te passen. Een base coat en top coat zijn dan ook onmisbaar!

GelColor is een driedelig systeem dat een basislaag, een kleur, en een 100% gel top coat vereist. Allereerst worden de nagels voorbereid met enkele essentiële producten. Nadien wordt de gellak aangebracht in 3 stappen: 1 laag base coat, 2 lagen kleur en 1 laag top coat. .

Nieuw in het gellak gamma is de Stay Strong Base Coat, een base coat die extra sterkte geeft aan zwakkere nagels. Deze met calcium en vitamines verrijkte basislaag biedt de nagels tot 60% meer kracht!

Hoe gellak aanbrengen – onmisbaar: Base & top

Ondersteuning voor een succesvolle start

Een goed begin is het halve werk! Bij OPI weten we hoe stressvol het kan zijn om te starten met een nieuw merk. Om je tijdens de opstart en/of omschakeling optimaal te begeleiden, staat er heel wat materiaal ter beschikking. Iedere startende klant ontvangt uitgebreide stappenplannen en promotiemateriaal om in te zetten op eigen (online) kanalen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een professionele Facebookgroep waar we klaarstaan met tips en antwoorden.
Slide thumbnail

Hoe gellak verwijderen?
Zo worden de nagels niet beschadigd!

Veel klanten vrezen dat gellak schade aan hun nagels kan aanrichten. Echter is het product niet de boosdoener, wel de manier waarop de semi-permanente lak verwijderd wordt.

Om de GelColor veilig en gemakkelijk te verwijderen, wordt het soak-off principe gebruikt. De vrije rand en de glanzende toplaag worden opengevijld om vervolgens het product af te weken met Expert Touch Lacquer Remover zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Zeg dus vaarwel tegen tekenen van beschadiging zoals witte vlekken of oneffenheden!

> SHOP REMOVAL PRODUCTEN

Steeds de nieuwste producten en het grootste OPI assortiment

Altijd het nieuwste en de grootste keuze aan OPI-producten, dat mag je van ons als officiële OPI-verdeler verwachten. Zowel onze showroom als onze webshop bevatten het grootste assortiment OPI producten voor professionals in België en Luxemburg. Sinds 15 jaar kan de beauty professional bij ons terecht voor de nieuwste collecties en het volledige OPI-gamma. Naast de gekende nagellak en gellak, verkopen we ook alle benodigdheden, van vijlen tot removers en verzorgingsproducten.