Slide thumbnail

OPI GELCOLOR OPLEIDINGEN

SEMI-PERMANENTE GELLAK

GelColor by OPI is een revolutionaire en professionele soak-off behandeling uitgevoerd met producten bestaande uit 100% gel. GelColor by OPI wordt in een half uur tijd aangebracht door een beauty professional, hardt uit onder de OPI LED-lamp en houdt perfect gedurende minimaal twee weken. Het is een langhoudende kleur met hoogglans voor handen en voeten met een mooi glanzend en streeploos eindresultaat! Bovendien wordt er voor het verwijderen niet gevijld op de nagel, waardoor de nagelplaat perfect intact blijft.

Wil je leren werken met OPI’s semi-permanente gellak GelColor, of werk je al jaren met de GelColor en wil je jouw werkmethode perfectioneren?
Laat ons team van opleiders, met meer dan 35 jaar ervaring, jou inspireren en motiveren tijdens één van onze GelColor opleidingen. Je volgt les in kleine groepjes zodat we jou een persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Tijdens deze opleidingen leer je alles over OPI's semi-permanente gellak GelColor. Gedurende deze opleidingen wordt de theorie kort toegelicht om vervolgens snel aan de slag te gaan in de vorm van een workshop. De aangeleerde technieken worden toegepast op een model met natuurlijke nagels.
Elke opleiding wordt tweetalig NL/FR gegeven, tenzij anders vermeld.
Onze opleidingen zijn enkel toegankelijk voor professionals met een BTW-nummer in de schoonheidssector.

JOUW GELCOLOR LESGEVER

CHRISTEL

Christel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de nagelsector. In de jaren 70 behaalde zij haar diploma als professioneel nagelstyliste en sindsdien is ze niet weg te slaan van de manicuretafel. Meteen nadien ging Christel aan de slag als gerante in een schoonheidsinstituut om zo'n 10 jaar later haar eigen salon te openen. Van haar toenmalige leverancier ontving ze de Award voor beste nieuwkomer. Gedurende die tijd volgde Christel zelf vaak bijscholingen en zeven dagen durende bootcamps om zichzelf steeds te verbeteren en om vertrouwd te geraken met de allernieuwste technieken. Zo'n 20 jaar geleden besloot ze haar kennis voor het vak door te geven en geeft ze opleidingen voor nagelstyling, pedicure en manicure. Sinds 2004 werkt Christel met de producten van OPI en volgde ze zelf ook vele cursussen bij de hoofdzetel in de Verenigde Staten waaronder een Master Educator opleiding in LA en verschillende bijscholingen in o.a. San Francisco, Parijs en Madrid. Je bent dus in goede handen bij onze trainster Christel, geen techniek is haar onbekend en voor elk van jouw vragen of problemen weet zij zeker en vast de oplossing.

GELCOLOR OPLEIDINGEN

GELCOLOR PERFECTIETRAINING

Ben jij die ambitieuze nagelstyliste die staat te popelen om zichzelf bij te scholen in GelColor technieken? Je werkt al een tijdje met de GelColor, maar wilt jouw werkmethode naar een hoger niveau tillen of bijschaven? Schrijf je dan in voor één van onze GelColor perfectietrainingen.

DUUR
3,5 uur


PRIJS
€180,- excl BTW


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring. Basiskennis gellak vereist.

> MEER INFORMATIE

GELCOLOR OMSCHAKELINGSCURSUS

Denk je eraan van een ander gellak-merk over te schakelen op de OPI GelColor? Werktechnieken verschillen per merk en daarom is een omschakelingscursus noodzakelijk voor een succesvolle start en om kennis te maken met GelColor. Deze cursus omvat een volledig professioneel startpakket en laat jou als professioneel nagelstyliste kennismaken met de OPI GelColor. Raak vertrouwd met de GelColor-technieken tijdens één van onze omschakelingscursussen!

DUUR
3,5 uur


PRIJS
€870,- excl BTW
Inclusief GelColor startpakket


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring. Basiskennis gellak vereist.

> MEER INFORMATIE

GELCOLOR HANDBOEK

Wil je graag van thuis uit bij leren? Wil je studeren op je eigen ritme? Dankzij de handboeken van OPI kan je van thuis uit leren werken met de GelColor (gellak). Deze praktische handleiding bevat alle elementen om zelf een perfecte gellak manicure of pedicure uit te voeren. In dit gedetailleerde handboek vind je onder andere stappenplannen en handige tips van experts. De ideale ondersteuning voor elke nagelstylist(e)!

PRIJS
€74,95,- excl BTW

NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring.

> MEER INFORMATIE

PRIVÉOPLEIDING IN JOUW SALON

Wil je liever een opleiding op maat en dat onze lesgever bij jou in het salon de opleiding komt geven aan jou en/of je personeel? Deze privécursus is bedoeld om jouw technieken te perfectioneren en in te spelen op jouw eigen specifieke wensen. Doordat je persoonlijke begeleiding krijgt van een expert in het vak, krijg je ook echt advies op maat van jouw salon. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

DUUR
Te bepalen


PRIJS
Prijs op aanvraag


> NEEM CONTACT OP

GELCOLOR E-LEARNING

Wil je graag van thuis uit bij leren? Ben je op zoek naar een studie nagelstyling? Dankzij deze online cursus school je je bij waar en wanneer je zelf wil. Deze e-learning bestaat uit een uitgebreid handboek en vele filmpjes en vormen zo de ideale ondersteuning. Zo kan je studeren op je eigen tempo!

PRIJS
€240,- excl BTW


NIVEAU
Voor de nagelstyliste met ervaring.


> MEER INFORMATIE

HEB JE VRAGEN OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Contacteer ons per mail of telefoon en we helpen jou graag verder.
Telefoon | 0032 2 268 24 77
E-mail | info@opi-belgium.be