Slide thumbnail

Nagellak

Nagellak van professionele kwaliteit

Ben je op zoek naar een professionele nagellak die bovendien ook een uitstekende dekking biedt? Dan moet je bij OPI zijn! Met onze nagellak genieten je klanten dagenlang van prachtige gelakte nagels en een schitterende glans! Dankzij de uitgebreide waaier aan intense en trendy nagellak kleuren, is er voor elk wat wils.

  • Houdbaarheid tot 7 dagen
  • Eenvoudig te verwijderen met remover.
  • Vrij van DBP, tolueen en formaldehyde

> SHOP NAGELLAK

BESTSELLERS

Coca Cola© Red

> SHOP

Alpine Snow

> SHOP

Madam President

> SHOP

Put It In Neutral

> SHOP

Black Cherry Chutney

> SHOP

Cajun Shrimp

> SHOP

> SHOP BESTSELLERS

WAT JE MOET WETEN OVER OPI NAGELLAK

De 5 grootste voordelen van OPI klassieke nagellak

Keuze uit meer dan 200 kleuren en steeds nieuwe collecties

Schitterende glans en streeploos resultaat

Kwaliteitsvolle formule

Duurzaam en chipbestendig

Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen

1
2
3
4
5

ESSENTIËLE PRODUCTEN

NAS 99

> SHOP

Chip Skip

> SHOP

Base Coat

> SHOP

Top Coat

> SHOP

EDGE White 240 File

> SHOP

Drip Dry

> SHOP

> SHOP BENODIGDHEDEN

STARTEN MET OPI KLASSIEKE NAGELLAK

Wil je graag starten met de nagellak van OPI? Wil je je klanten een luxueus en toch betaalbaar merk aanbieden? Dankzij de introkit van OPI maak je meteen een succesvolle start! De starters set bevat alle benodigdheden inclusief de 12 meest populaire kleuren uit het gamma.

  • Je hoeft geen moeite te doen om zelf producten uit te zoeken .
  • Een foutloos resultaat dankzij de onmisbare producten en een perfecte houdbaarheid
  • Inclusief de 12 must-have kleuren geselecteerd door OPI

> GENIET NU VAN DEZE TIJDELIJKE PROMO

5 redenen om te kiezen voor OPI

Snelle levering

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst op een werkdag vóór 13 uur, dan verzenden wij je pakketje diezelfde dag nog. Het goede nieuws voor jou? Je ontvangt je bestelling de volgende werkdag. Heb je nood aan een nieuwe base coat? Is de nagellakremover net op? Je kan je bestelling eenvoudig online plaatsen en wij maken je pakketje met veel zorg voor je klaar. Bovendien zetten we onze klanten steeds op de eerste plaats. Wensen, problemen of vragen worden steeds omgezet in een oplossing op maat.

HOW TO VIDEO: CORRECTE VOORBEREIDING

Voor je begint

Bij OPI zijn we dol op een mooie manicure, maar een goede voorbereiding is belangrijk om een langhoudend resultaat van de nagellak te garanderen. In dit gedetailleerde stappenplan, ontdek je welke producten en technieken onmisbaar zijn voor een vlekkeloos resultaat.

> NAAR BENODIGDHEDEN

Contacteer ons!

GRATIS
BROCHURE

Heb je nog vragen? Wil je graag een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Kom je liever langs in onze showroom om de kleuren te bekijken?
Als nieuwe klant vragen we jou om een afspraak te maken. Zo voorzien we steeds voldoende tijd om jou verder te helpen.

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30 en vrijdag van 9u tot 15u30.

TIPS VAN DE OPI EXPERTS

In deze brochure ontdek je het nagellak gamma én kan je zelf aan de slag gaan met 5 tips van onze experts zodat je nagellak niet langer chipt. Vraag hier je gratis brochure aan.

> NAAR CONTACTFORMULIER

> GRATIS AANVRAGEN

Slide thumbnail
OPI nagellakken staan bekend voor intense, trendy en sterk gepigmenteerde tinten. Het uitgebreide gamma bestaat uit meer dan 200 must-have kleuren, steeds geïnspireerd op de laatste trends. Het huidige modebeeld wordt vertaald naar luxueuze nagellakjes met originele namen.

Trendy kleuren en iconische namen

> SHOP HET GAMMA

Start je net met een salon en wil je kennismaken met de producten van OPI? Heb je al enige ervaring maar wil je je werkmethode perfectioneren en op de hoogte blijven van de laatste trends in de beauty sector? Door het volgen van bijscholingen kan je jouw vaardigheden en services naar een hoger niveau tillen.

Bij OPI kan je als nagelstylist(e) terecht voor een ruim aanbod aan opleidingen. Tijdens onze praktijkgerichte opleidingen gaan we samen met jou aan de slag om je competenties te stimuleren. Onze trainers kijken er alvast naar uit hun kennis met je te delen.

De beste opleidingen

Slide thumbnail
De nagellak van OPI onderscheidt zich van andere merken door een buitengewone samenstelling. Niet enkel zijn de formules 3-free, vrij van DBP, tolueen en formaldehyde, bovendien zorgen ze ook voor een duurzaam en chipbestendig resultaat. Daarnaast bevatten alle flesjes het revolutionaire ProWide™ penseel, hierdoor was streepvrij lakken nog nooit zo makkelijk!

Hoge kwaliteit

DESKUNDIG ADVIES

Bij OPI België-Luxembourg kan je beroep doen op een team van experts met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Dankzij een jarenlange ervaring binnen de sector begrijpen onze medewerkers perfect met welke problemen je dagelijks wordt geconfronteerd. We gaan dan ook samen met jou steeds op zoek naar een geschikte oplossing.

Wil je meer weten over onze gamma’s? Met een telefoontje hang je meteen aan de lijn met onze nagelexperts en op je mails ontvang je binnen de dag een reactie. Niet alleen voor technische vragen kan je bij ons terecht. Dankzij de verschillende specialisaties van onze medewerkers kunnen ze je ook verder helpen bij het plaatsen van je bestelling, de facturatie en zelfs je sociale mediakanalen.
Slide thumbnail
De nagellak van OPI is eenvoudig aan te brengen in slechts 4 stappen. Start de manicure of pedicure met de Chip Skip om een betere hechting van de nagellak te garanderen. Nadien gaan we aan de slag met de OPI Base Coat om te voorkomen dat de nagels gaan verkleuren. Vervolgens kan de kleur worden aangebracht in 2 dunne lagen. Eindig steeds met een OPI Top Coat voor een schitterende glans en extra stevigheid. Dankzij deze 3 stappen wordt een houdbaarheid tot 7 dagen gegarandeerd en dat met respect voor de natuurlijke nagel!

Eenvoudig aan te brengen

Ondersteuning voor een succesvolle start

Een goed begin is het halve werk! Bij OPI weten we hoe stressvol het kan zijn om te starten met een nieuw merk. Om je tijdens de opstart en/of omschakeling optimaal te begeleiden, staat er heel wat materiaal ter beschikking. Iedere startende klant ontvangt uitgebreide stappenplannen en promotiemateriaal om in te zetten op eigen (online) kanalen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een professionele Facebookgroep waar we klaarstaan met tips en antwoorden.
Slide thumbnail

EENVOUDIG TE VERWIJDEREN

De nagellak van OPI kan je eenvoudig verwijderen door middel van nagellakremover. Bij OPI is de keuze erg groot: zo kan je bijvoorbeeld opteren voor een nagellakremover zonder aceton of een remover met aloë vera die verzacht en voedt. Het verwijderen lukt het best als de dissolvant wordt aangebracht op een OPI Nail Wipe. Alle removers van OPI zijn geschikt voor gebruik op de natuurlijke nagel.

> SHOP REMOVAL PRODUCTEN

Steeds de nieuwste producten en het grootste OPI assortiment

Altijd het nieuwste en de grootste keuze aan OPI-producten, dat mag je van ons als officiële OPI-verdeler verwachten. Zowel onze showroom als onze webshop bevatten het grootste assortiment OPI producten voor professionals in België en Luxemburg. Sinds 15 jaar kan de beauty professional bij ons terecht voor de nieuwste collecties en het volledige OPI-gamma. Naast de gekende nagellak en gellak, verkopen we ook alle benodigdheden, van vijlen tot removers en verzorgingsproducten.