Slide thumbnail

OVER ONS

Ons concept, onze geschiedenis en ons team

VACATURES

JOIN OUR TEAM!

HET MERK

Als marktleider in de professionele nagelverzorging houdt OPI, een divisie van COTY, al jaren stand in een snelgroeiende markt. Het Amerikaanse merk legt de nadruk op kwaliteitsvolle producten, veiligheid en innovatie. Mede dankzij de modieuze kleuren en – nu al – iconische namen, is OPI het merk bij uitstek voor zowel professionals als particulieren.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Laten we teruggaan naar het jaar 1981. In een klein tandheelkundig bedrijf, genaamd Odontorium Products Incorporated, ontdekt een tandarts per toeval dat tandheelkundig materiaal ook geschikt is voor nagelverlengingen. George Schaeffer, oprichter van OPI, maakt gebruik van die ontdekking om een nieuw acryl product op de markt te brengen. In korte tijd slaagt hij er in om de grootste en bekendste leverancier te worden voor kunstnagels. Na 8 jaar van onderzoek en ontwikkeling lanceert OPI in 1989 de lijn van klassieke nagellakken en zorgt daarmee opnieuw voor een revolutie in de beautywereld. Intussen bestaat de nagellaklijn uit meer dan 200 kleuren en brengt OPI elk jaar meerdere collecties uit, gebaseerd op de laatste modetrends. Vandaag de dag wordt OPI verkocht in meer dan 100 landen en werd de lijn uitgebreid met hand-en voetverzorging, reinigingsproducten, langhoudende nagellak, gellak, klassieke gel én dip poeders. Een prachtig groeiverhaal en dan hebben we het nog niet over de Belgische afdeling gehad.

OPI BELGIË-LUXEMBURG

In Brussel zet een klein maar enorm gemotiveerd team zich dagelijks in voor de distributie van OPI binnen België en Luxemburg. Aan het hoofd van dat team staat Christel. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de nagelsector weet ze waarover ze spreekt. In de jaren ’70 behaalde ze haar diploma als professioneel nagelstyliste en sindsdien is ze niet meer weg te slaan van de manicuretafel. Wanneer Christel in 2004 in contact komt met OPI voelt ze meteen een klik. Na 25 jaar haar eigen salon te hebben gerund is het tijd voor een nieuwe uitdaging. OPI en Christel slaan de handen in elkaar en OPI België-Luxemburg wordt geboren!

ONZE WAARDEN

• Kwalitatief: Bij OPI komen kwaliteit en de gezondheid van de natuurlijke nagel steeds op de eerste plaats. Het is onze ambitie om zowel professionals als particulieren steeds een onberispelijke kwaliteit aan te bieden.

• Creatief: OPI volgt de trends in de mode-industrie op de voet en maakt er een doel van om stoffen, accessoires en materialen uit het modebeeld te vertalen naar trendy nagellakken met originele namen.

• Klantgerichtheid: Het team van OPI België-Luxemburg staat voor een extreme klantgerichtheid. Wensen, problemen of vragen worden steeds omgezet in een oplossing op maat. De sleutel tot ons succes is het uitbouwen van een duurzame relatie tussen het merk, de medewerkers en de klanten.

• Professionaliteit: Competentie en perfectie op vlak van marketing en vorming zijn de basis van een professionele relatie. We streven er naar steeds de beste service aan te bieden!STARTEN MET OPI? 

Contacteer ons per mail of telefoon en we helpen jou graag verder.
Telefoon | 0032 2 268 24 77
E-mail | info@opi-belgium.be