Slide thumbnail

Welkom bij O.P.I®

OVER ONS

Ben je op zoek naar een officiële verdeler van de OPI producten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen beschikken we over het volledige assortiment voor hand- en voetverzorging, als klein familiebedrijf zijn we bovendien de officiële verdeler voor OPI producten in België en Luxemburg. Met de nodige kennis, reeds 40 jaar ervaring in de schoonheidszorg, staan we klaar om onze expertise te delen. Onze klanten zijn lovend over de persoonlijke aanpak, flexibiliteit en bereikbaarheid via mail, telefoon of WhatsApp.

Naast de producten van OPI, zijn we sinds kort ook een samenwerking aangegaan met Refectocil (hét merk bij uitstek voor wimperverf, wenkbrauwverf, wimperlifting en wenkbrauwlifting). Hierdoor kan je als OPI klant, ook makkelijk Refectocil producten aankopen. Ben je een beautyprofessional met een geldig btw nummer? Creëer dan hier je account of log in om aan te kopen aan de professionele prijzen.

> INLOGGEN

HOE HET ALLEMAAL BEGON

OPI België-Luxemburg werd opgericht door Christel Vande Velde. Met meer dan 40 jaar ervaring in de nagelsector weet ze waarover ze spreekt. In de jaren ’70 behaalde ze haar diploma als professioneel nagelstyliste en sindsdien is ze niet meer weg te slaan van de manicuretafel. Wanneer Christel in 2004 in contact komt met OPI voelt ze meteen een klik. Na 25 jaar haar eigen salon te hebben gerund is het tijd voor een nieuwe uitdaging. OPI en Christel slaan de handen in elkaar en OPI België-Luxemburg wordt geboren!

Dankzij de verschillende opleidingen en bijscholingen die Christel voortdurend volgt kan ze haar kennis en expertise delen met starters en meer ervaren professionals in de sector. Een greep uit haar opleidingen:

• Intensieve 7 daagse bootcamp (CND allround nagelstyling)
• Algemene OPI training in Hollywood USA
• OPI Masterclass training USA
• OPI Perfectietraining USA
• OPI Masterclass training Dubrovnik (Kroatië)
• OPI Educator technical training Londen (UK)
• Nieuwe producten algemene opleiding in Praag (Tsjechië)
• Internationale opleiding OPI Napa Valley (Californië)
• OPI training Madrid (Spanje)
• Bezoeken Cosmoprof Bologna (Italië) - ontdekking nieuwigheden & bijwonen demonstraties.
• Refectocil training - Browista & lashstyling

ERKEND OPLEIDINGSCENTRUM

Droom je van een job in de beautybranche? Is het tijd voor een carrièreswitch? Wij helpen je graag op weg met doorgedreven opleidingen tot allround nagelstyliste, wimperstyliste of wenkbrauwspecialist. In onze opleidingen wordt voldoende aandacht besteed aan jouw persoonlijke wensen. Op die manier halen we alles uit de kast om jouw dromen na te jagen. Zo word jij de beauty specialist voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen of nagelstyling.

Het team van docenten schoolt zich voortdurend bij zodat ze steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, ontwikkelingen en (nagel)trends. Dit maakt onze opleidingen tot de beste op de markt.

> BEKIJK ONS OPLEIDINGSAANBOD

ONS TEAM

Christel
Zaakvoerder

Sara
Commercieel verantwoordelijke
& beautytrainer

Dawid
Logistiek verantwoordelijke

Frank
Accountant

Sanne
Marketing & communicatie
verantwoordelijke

Niels
Commercieel verantwoordelijke

ONZE WAARDEN

Klantgerichtheid: Het team van O.P.I België-Luxemburg staat voor een extreme klantgerichtheid. Wensen, problemen of vragen worden steeds omgezet in een oplossing op maat. De sleutel tot ons succes is het uitbouwen van een duurzame relatie tussen het merk, de medewerkers en de klanten.

Professionaliteit: Competentie en perfectie op vlak van marketing en vorming zijn de basis van een professionele relatie. We streven er naar steeds de beste service aan te bieden! Dit doen we onder andere door ons steeds te blijven bijscholen.

Kwalitatief: Bij O.P.I komen kwaliteit en de gezondheid van de natuurlijke nagel steeds op de eerste plaats. Het is onze ambitie om zowel professionals als particulieren steeds een onberispelijke kwaliteit aan te bieden.

Creatief: O.P.I volgt de trends in de mode-industrie op de voet en maakt er een doel van om stoffen, accessoires en materialen uit het modebeeld te vertalen naar trendy kleuren voor nagellakken en gellak.

> IK WIL STARTEN

WAAROM KIEZEN VOOR OPI?

• Meer dan 40 jaar ervaring
• Klein familiebedrijf dat meedenkt met zijn klanten en garant staat voor vakkundig advies
• Topkwaliteit, zo wordt de nagellak van OPI wereldwijd beschouwd als kwalitatief de allerbeste
• De OPI ingrediënten voldoen aan de Europese cosmetica wetgeving – safe beauty
• Enorm snelle leveringen

Contacteer ons!

Heb je nog vragen? Wil je graag een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Kom je liever langs in onze showroom om de kleuren te bekijken?
Als nieuwe klant vragen we jou om een afspraak te maken. Zo voorzien we steeds voldoende tijd om jou verder te helpen.

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30 en vrijdag van 9u tot 15u30.

> NAAR CONTACTFORMULIER