Slide thumbnail

Dipping Powders

Geurloos alternatief voor acrylnagels

Dipping Powders is de nieuwste nageltrend en niet zonder reden! De acryl poeders, ook wel Powder Perfection genoemd, zijn een nieuw alternatief voor gel manicures. De poeders zijn niet enkel sneller en eenvoudiger aan te brengen dan traditionele acrylsystemen, daarnaast zijn ze ook enorm sterk en duurzaam. Ideaal voor personen met zwakkere en breekbare nagels.

  • Eenvoudig en snel aan te brengen in 35 minuten zonder LED/UV lamp.
  • Blijft minstens 3 weken zitten zonder chippen.
  • Eenvoudig te verwijderen door afweken (soak-off) in 20 min.

> SHOP POWDER PERFECTION

BESTSELLERS

Big Apple Red

> SHOP

Malaga Wine

> SHOP

Strawberry Margarita

> SHOP

Put it in Neutral

> SHOP

Coca Cola© Red

> SHOP

Lincoln Park After Dark

> SHOP

> SHOP ALLE KLEUREN

WAT JE MOET WETEN OVER OPI POWDER PERFECTION

De 5 grootste voordelen van Powder Perfection

Eenvoudig en snel aan te brengen

Droogt vrijwel meteen, geen lamp nodig

Geurvrij

Stevig als acryl, de glans van een gel

Afweekbaar

1
2
3
4
5

ESSENTIËLE PRODUCTEN

Powder Perfection Base Coat

> SHOP

Powder Perfection Activator

> SHOP

Powder Perfection Top Coat

> SHOP

Powder Perfection Brush Cleaner

> SHOP

Powder Perfection Clear Color Set Powder

> SHOP

Bon Aid PH neutralisator

> SHOP

> SHOP ALLE BENODIGDHEDEN

Ga aan de slag met de Dipping Powder starter kit!

Wil je graag starten met de Powder Perfection van OPI maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Speciaal daarom stelden we een startersset samen, zodat je meteen de noodzakelijke benodigdheden voor een Dipping Powder manicure in huis hebt.

  • Je hoeft geen moeite te doen om zelf producten uit te zoeken.
  • Geen foute applicaties dankzij de onmisbare producten.
  • Inclusief uitgebreide stappenplannen.

> ONTDEK ALLE INTROKITS

5 redenen om te kiezen voor OPI

Snelle levering

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst op een werkdag vóór 13 uur, dan verzenden wij je pakketje diezelfde dag nog. Het goede nieuws voor jou? Je ontvangt je bestelling de volgende werkdag. Heb je nood aan een nieuwe base coat? Is de nagellakremover net op? Je kan je bestelling eenvoudig online plaatsen en wij maken je pakketje met veel zorg voor je klaar. Bovendien zetten we onze klanten steeds op de eerste plaats. Wensen, problemen of vragen worden steeds omgezet in een oplossing op maat.

HOW TO VIDEO: OPI Powder Perfection Babyboomer aanbrengen

Wil je naast de iconische OPI kleuren graag ook een babyboom manicure aanbieden aan je klanten? Deze behandeling is super trendy en niet meer weg te denken uit je salon. Eenmaal je de techniek onder de knie hebt, is het enorm eenvoudig en snel aan te brengen. Ga aan de slag met de Dipping Powders voor het creëren van een meer natuurlijke French Manicure.

> SHOP BABYBOOMER KIT

Contacteer ons!

Heb je nog vragen? Wil je graag een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Kom je liever langs in onze showroom om de kleuren te bekijken?
Als nieuwe klant vragen we jou om een afspraak te maken. Zo voorzien we steeds voldoende tijd om jou verder te helpen.

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30 en vrijdag van 9u tot 15u30.

> NAAR CONTACTFORMULIER

TIPS VAN DE OPI EXPERTS

In deze cursus krijg je meer informatie over de babyboom, een handig stappenplan én ontdek je het Powder Perfection (Dipping Powder) gamma! Vraag hier je gratis brochure aan.

> GRATIS AANVRAGEN

GRATIS
BROCHURE

Slide thumbnail
Ben je op zoek naar een gamma dat meer stevigheid biedt dan gellak of semi-permanente lak? Dan zijn de Dipping Powders de perfecte aanvulling voor jouw salon en bovendien de ideale manier om een nieuw cliënteel aan te trekken. De poeders voegen extra sterkte toe aan de nagels zodat ze verder kunnen groeien zonder af te breken. Ideaal dus voor personen met zwakkere nagels die willen genieten van een mooie en kleurrijke manicure.

De perfecte aanvulling op je huidige aanbod

> SHOP HET GAMMA

Start je net met een salon en wil je kennismaken met de producten van OPI? Heb je al enige ervaring maar wil je je werkmethode perfectioneren en op de hoogte blijven van de laatste trends in de beauty sector? Door het volgen van bijscholingen kan je jouw vaardigheden en services naar een hoger niveau tillen.

Bij OPI kan je als nagelstylist(e) terecht voor een ruim aanbod aan opleidingen. Tijdens onze praktijkgerichte opleidingen gaan we samen met jou aan de slag om je competenties te stimuleren. Onze trainers kijken er alvast naar uit hun kennis met je te delen.

De beste opleidingen

Slide thumbnail
De Powder Perfection van OPI is een uniek systeem waarbij de nagel meerdere keren in gekleurd acrylpoeder wordt gedompeld. Het eindresultaat is vergelijkbaar met een gelachtige glans en houdt tot wel 3 weken zonder te chippen. Het creëren van mooie en stevige nagels was dus nog nooit zo makkelijk. Ook het verlengen van de natuurlijke nagel is mogelijk met behulp van tips. De Dipping Powders zijn enorm veelzijdig en kunnen perfect aangepast worden aan de wensen van jouw klant.

Acryl poeder voor stevige nagels

Team van experts

Bij OPI België-Luxembourg kan je beroep doen op een team van experts met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Dankzij een jarenlange ervaring binnen de sector begrijpen onze medewerkers perfect met welke problemen je dagelijks wordt geconfronteerd. We gaan dan ook samen met jou steeds op zoek naar een geschikte oplossing.

Wil je meer weten over onze gamma’s? Met een telefoontje hang je meteen aan de lijn met onze nagelexperts en op je mails ontvang je binnen de dag een reactie. Niet alleen voor technische vragen kan je bij ons terecht. Dankzij de verschillende specialisaties van onze medewerkers kunnen ze je ook verder helpen bij het plaatsen van je bestelling, de facturatie en zelfs je sociale mediakanalen.
Slide thumbnail
Wil je de Dipping Powders van OPI aanbrengen? Dan bereiden we de nagel eerst voor met enkele essentiële producten. De Powder Perfection basecoat zal de nagel beschermen en fungeert als hechtingsmiddel tussen het gekleurd poeder en de nagel. Dankzij de Activator droogt het poeder aan de lucht, je hebt geen lamp nodig, en de Powder Perfection Top Coat zorgt voor een verblindende glans.

Hoe Dipping Powders aanbrengen?

> SHOP BENODIGDHEDEN

Ondersteuning voor een succesvolle start

Een goed begin is het halve werk! Bij OPI weten we hoe stressvol het kan zijn om te starten met een nieuw merk. Om je tijdens de opstart en/of omschakeling optimaal te begeleiden, staat er heel wat materiaal ter beschikking. Iedere startende klant ontvangt uitgebreide stappenplannen en promotiemateriaal om in te zetten op eigen (online) kanalen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een professionele Facebookgroep waar we klaarstaan met tips en antwoorden.
Slide thumbnail

Hoe Dipping Powders verwijderen?

Om de Dipping Powders veilig en gemakkelijk te verwijderen, wordt het soak-off principe gebruikt. De vrije rand en de glanzende toplaag worden opengevijld om vervolgens het product af te weken met Expert Touch Lacquer Remover zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

> SHOP REMOVAL PRODUCTEN

Steeds de nieuwste producten en het grootste OPI assortiment

Altijd het nieuwste en de grootste keuze aan OPI-producten, dat mag je van ons als officiële OPI-verdeler verwachten. Zowel onze showroom als onze webshop bevatten het grootste assortiment OPI producten voor professionals in België en Luxemburg. Sinds 15 jaar kan de beauty professional bij ons terecht voor de nieuwste collecties en het volledige OPI-gamma. Naast de gekende nagellak en gellak, verkopen we ook alle benodigdheden, van vijlen tot removers en verzorgingsproducten.