Slide thumbnail

Geniet van uitzonderlijke promoties!

WEEK VAN DE KLANT

WE LEGGEN JE EXTRA IN DE WATTEN!

Na het succes van vorig jaar, willen we ook in 2021 onze klanten extra hard in de watten leggen. Nu corona stilaan achter ons ligt, willen we vooruit kijken en het najaar starten met een positief gevoel. Daarom kan je vanaf zaterdag 02/10 tem zondag 10/10 genieten van uitzonderlijke promoties tijdens Week van de klant! Noteer de data alvast in je agenda, want deze promoties, kortingen en nieuwe collecties wil je niet missen!

* Kortingen niet geldig op het gamma van Refectocil en de ProShaker (Duo). Prijzen onder voorbehoud. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Zaterdag 2 oktober t.e.m. zondag 10 oktober 2021

KORTING OP HET VOLLEDIGE GAMMA *

WIL JE STARTEN MET OPI IN JOUW SALON?

Tijdens de Week van de Klant geniet je automatisch van 10% korting op het volledige gamma! Hét moment dus om een kijkje te nemen naar de kleuren uit de nieuwste eindejaarscollectie en de Nature Strong!.

Naast de algemene korting, maakten we ook een selectie van kleuren aan extra lage prijzen. Ontdek ze in de outlet categorie!

ONTVANG EEN GOODIEBAG

Bij iedere aankoop vanaf €450 excl BTW ontvang je een unieke OPI goodiebag vol leuke verrassingen (twv €81)! Je hoeft hiervoor zelf niets te doen, de goodiebag wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.

Ben je van plan te starten met OPI in je salon? Dan is de Week van de Klant het uitgelezen moment! Bij aankoop van een starterkit GelColor of Diamond Gel ontvang je een handboek twv €95 (excl. btw) gratis.

Volg een opleiding en geniet 10% korting

Tijdens de Week van de Klant geniet je van 10% korting op jouw inschrijving voor één van onze opleidingen. Neem een kijkje naar ons ruime opleidingsaanbod! Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

LIEVER EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM?

> ADRESGEGEGEVENS
> Ontdek de introkits
> ALLE OPLEIDINGEN
> NIEUWE COLLECTIES
> OUTLET

Kom je toch liever naar de showroom tijdens de Week van de Klant? Ook daar kan je van de talrijke voordelen genieten. Onze showroom is elke weekdag open van 9u-17u. Enkel op vrijdag kan je ons bezoeken van 9u-12u.