Powder Perfection Clear Color Set Powder


DP003

Clear Color Set Powder van OPI, een product dat de kleur beschermt tijdens het maken van de contouren en nadien het dragen voor een prachtige kleur die blijft!

  • Versterkt de algehele Powder Perfection manicure
  • Wekenlang chip-bestendig
  • Hoogglans afwerking
Maak een account aan om de prijzen te zien

Clear Color Set Powder van OPI, een product dat de kleur beschermt tijdens het maken van de contouren en slijtage voor stay-true kleur.

  • Versterkt de algehele Powder Perfection manicure
  • Wekenlang chip-bestendig
  • Hoogglans afwerkingInstructies

  1. Nail Prep – Volg het OPI Powder Perfection stappenplan voor de stapsgewijze voorbereiding van de nagels om ervoor te zorgen dat deze vetvrij zijn voor een maximale houdbaarheid.
  2. Base Coat - Breng één laag Step 1 Base Coat aan en dompel de nagel dan onder in een kleur naar keuze. Herhaal dit voor een optimale kleurdekking. Breng nog één laag Base Coat aan en dompel dan onder in Clear Color Set.
  3. Activator - Breng één laag van Step 2 Activator aan. Vijl de nagel bij voor een mooie vorm en maak het nageloppervlak glad met de buffervijl. Breng een tweede laag Step 2 Activator aan. Laat de activator 1-2 minuten drogen.
  4. Top Coat – Breng één laag Step 3 Top Coat aan d.m.v. 2-3 snelle penseelstreken. Laat 1-2 minuten drogen. Breng een tweede lag Step 3 Top Coat aan.
Productgamma: Powder Perfection
Inhoud: 43 g
Ingrediënten: Polyethylmethyacrylate, Benzoyl Peroxide, Polymethyl Methacrylate, Silica.