RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

Lash & Brow Booster Serum


Lash & Brow Booster

2 in 1 wimper- en wenkbrauwserum.

Het hoofdingrediënt Black Sea Rod Oil stimuleert de natuurlijke haargroei. Met als resultaat 56% langere en vollere wimpers en ook de wenkbrauwen zijn breder en voller.

Maak een account aan om de prijzen te zien

Voor wimpers tot 56% langer en dikkere wenkbrauwen met minder openingen! De formule met natuurlijke actieve ingrediënten verlengt de groeifasen in de haarwortel, waardoor de haartjes aanzienlijk langer en dikker worden. 93% van de testpersonen* bevestigde dat de eerste effecten na 6 weken zichtbaar zijn en dat het haar na 10 weken aanzienlijk is gegroeid.

* De effectiviteit en compatibiliteit zijn bewezen en bevestigd in een klinische test met 30 personen door een gerenommeerd Duits testinstituut.

De innovatieve applicator heeft een smalle tip voor het aanbrengen van het serum bij de wimperinplant en het brede gedeelte maakt het aanbrengen op de wenkbrauwen heel eenvoudig.

Het RefectoCil Lash & Brow Serum bevat geen hormonen, parfum en prostamide. Dermatologisch en oogheelkundig getest.

Toepassing:

Breng ‘s avonds aan op gereinigde en droge wimpers en wenkbrauwen. Zorg ervoor dat je het serum minimaal 10 weken dagelijks consequent aanbrengt. Na 10 weken heb je het optimale resultaat bereikt, breng dan het serum om de dag aan om je resultaat te behouden!

Inhoud: 6 ml
Ingrediënten: Aqua, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylyl Glycol, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotin, Sodium Hydroxide, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Black Sea Rod Oil, Phenethyl Caffeate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans.