RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Blauw-zwart nr. 2 - 15ml


nr. 2 - 15ml.

RefectoCil Blauw-Zwart nr. 2 geeft door de blauwe glans meer diepte aan de intens zwarte kleur.

  • Een tint zwart die een blauwachtige glans geeft aan de haartjes
  • Kan gemengd worden met de 7 andere RefectoCil kleuren
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

RefectoCil Blauw-Zwart nr. 2 is een diepere, glanzendere kleur. Door het te combineren met de intense zwarte kleur krijg je meer diepte in de kleur. Wanneer het gemengd wordt met de intens blauwe kleur, is het resultaat helderder. Als de gewenste kleur donkerpaars is, meng dan blauwzwart, intens blauw en rood.

Rapport de mélange:

1 cm verf: 5 druppels oxidant liquid OF 1 cm verf: 7 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, 2,6-Diaminopyridine, CI 77007.