RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Blond Brow nr. 0 - 15ml


nr. 0 - 15ml.

RefectoCil Blond Brow nr. 0 is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld voor het verlichten van wenkbrauwen tot wel 3 tinten.

  • Natuurlijk blonde wenkbrauwen
  • Niet geschikt voor wimpers
  • Helpt grijze en stugge wenkbrauwen te kleuren
  • Laat toe om donkere wenkbrauwen te verven met lichtere kleuren
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

Met RefectoCil Blond Brow nr. 0 kunnen wenkbrauwen tot 3 tinten lichter gemaakt worden. Dit product helpt grijze en stugge wenkbrauwen te bedekken met kleuren en maakt het mogelijk om donkerdere wenkbrauwen te kleuren met lichtere tinten. Voor blonde wenkbrauwen met een naturelle look!

Na gebruik van Blonde Brow wordt de aanbrengtijd voor een andere kleur met 1/3 verkort, omdat de schubbenlaag al open is en de kleur sneller in het haar kan doordringen. Het resultaat is een nog intensere kleur! Dit is een ontkleuringspasta - dus gebruik Blonde Brow nooit op wimpers.

Mengverhouding:

2 cm verf: 25 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Paraffinum Liquidum, Ammonium Persulfate, Potassium Persulfate, Sodium Silicate.