RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Kastanje nr. 4 - 15ml


nr. 4 - 15ml.

RefectoCil Kastanje nr. 4 geeft bij natuurlijke brunettes een warme kastanje kleur met subtiele rode ondertoon aan wimpers en wenkbrauwen.

  • Kastanjebruine wimpers en wenkbrauwen met rode ondertoon
  • Kan gemengd worden met de 7 andere RefectoCil kleuren om een warmere ondertoon te bieden
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

RefectoCil Kastanje nr. 4 is een warme bruine kleur met een subtiele rode toets. Meng deze kleur met elke andere RefectoCil wimper- en wenkbrauwkleur voor een warme, natuurlijke tint! Bij vermenging met rood is het resultaat intenser.

Mengverhouding:

1 cm verf: 5 druppels oxidant liquid OF 1 cm verf: 7 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Laureth Sulfate, Polysorbate 80, Tetraaminopyrimidine, Toluene-2,5-Diamine, 2-Methylresorcinol, m-Aminophenol, CI 77491, CI 77499, CI 77492.