RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1 - 15ml


nr. 3.1 - 15ml.

RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1 is een natuurlijke lichtbruine kleur die past bij verschillende stijlen en die ideaal is voor types met blond tot donker blond haar.

  • Natuurlijk lichtbruine wimpers en wenkbrauwen
  • Kan gemengd worden met de 7 andere RefectoCil kleuren
  • Meng het Bruin om de perfecte kleur te verkrijgen voor uw klant
  • Ook zeer geschikt voor het neutraliseren van de rode tonen in de baard voor een egalere lichtbruine kleur
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1 is een lichtere, natuurlijke en warme bruine kleur. Meng lichtbruin en bruin om een verscheidenheid aan bruintinten te creëren. Combineer het met rood of kastanje voor een natuurlijk, zacht resultaat. In combinatie met grijs wordt de bruine kleur koeler.

Mengverhouding:

1 cm verf: 5 druppels oxidant liquid OF 1 cm verf: 7 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Toluene-2,5-Diamine, Resorcinol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, CI 77491, CI 77492.