RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Rood nr. 4.1 - 15ml


nr. 4.1 - 15ml.

RefectoCil Rood nr. 4.1 is een intense roodtint die past bij de wimpers en wenkbrauwen bij een grote verscheidenheid aan rode haarkleuren en deze gewaagde stijlen benadrukt voor een boeiend resultaat.

  • Voor blonde wimpers en wenkbrauwen = geeft een intens rode kleur
  • Voor bruine wimpers en wenkbrauwen = geeft een rode glans
  • Kan gemengd worden met Diepblauw een een donkerpaarse stijl te creëren
  • Kan gemengd worden met de 7 andere RefectoCil kleuren om een warmere ondertoon te bieden
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

RefectoCil Rood nr. 4.1 is een zeer levendige kleur. Meng rood met elke andere RefectoCil wimper- en wenkbrauwkleur voor een intensere en warmere tint! Gemengd met kastanje is het resultaat zachter. Meng rood met diepblauw om een mooie paarse kleur te krijgen.

Mengverhouding:

1 cm verf: 5 druppels oxidant liquid OF 1 cm verf: 7 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Tetraaminopyrimidine, Sodium Laureth Sulfate, 2-Methylresorcinol, Polysorbate 80, CI 77491.