Slide thumbnail

PRIVÉ OPLEIDINGEN

INFORMATIE & CONTACT

PRIVÉ OPLEIDINGEN

INFORMATIE & CONTACTStart jij net met je eigen zaak en ben je op zoek naar een opleiding nagelstyliste? Heb jij reeds een nagelstudio maar wil je je graag bijscholen? Wordt een succesvolle nagelexpert met onze privé opleidingen waarin jij drie uur lang onze onverdeelde aandacht hebt. Dé kans om een antwoord op al jouw vragen te krijgen! Boek nu jouw privé opleiding op maat gemaakt aan de hand van jouw gewenste opleidingsonderwerpen en kies de datum op basis van jouw beschikbaarheid.

Neem individueel of met jouw collega's deel aan de opleiding. Max. 6 personen pet opleidingmoment.

Contacteer ons en boek nu jouw privé-opleiding in:

BV Franis
Peter Benoitplein 15E/F, 1120 Brussel 


Lakstore Antwerpen
De Burburestraat 2, 2000 Antwerpen

CONTACTEER ONS


Heb je interesse in een privé-opleiding? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Samen gaan we op zoek naar een geschikte datum en bepalen we het onderwerp van de cursus. 

Je kan ons op werkdagen van 9:30 tot 17:30 ook telefonisch bereiken op 02 268 24 77. Vul een geldig BTW-nummer in voor een vlottere behandeling van jouw aanvraag. Ben je al klant bij OPI of had je eerder al contact met ons? Dan hoef je dit niet in te vullen.

Indien gewenst, kan je een afbeelding of bestand toevoegen.
Ik begrijp dat door dit formulier in te dienen de ingevoerde informatie zal worden gebruikt in de context van mijn aanvraag en de commerciële relatie die hieruit kan voortvloeien. Ik heb de Privacyverklaring gelezen en keur deze goed.