Blog navigatie
 • OPI viert de Week van de klant!
  OPI viert de Week van de klant!
  172 Weergaven

  Na het succes van vorig jaar, willen we ook in 2021 onze klanten extra hard in de watten leggen. Daarom kan je vanaf zaterdag 02/10 tem zondag 10/10 genieten van uitzonderlijke promoties tijdens Week van de klant! Ontdek er hier alles over.

  Meer lezen
 • Coronavirus: maatregels in je salon
  Coronavirus: maatregels in je salon
  1649 Weergaven

  Nu de regering de tweede fase van het exitplan heeft aangekondigd, kunnen contactberoepen zoals salons en schoonheidsspecialisten opnieuw open gaan. Uiteraard is het belangrijk om enkele maatregels te hanteren zodat er op een veilige manier gewerkt kan worden. In deze blog geven we een overzicht van de verschillende maatregels en richtlijnen omtrent COVID-19.

  Meer lezen
 • Deze producten zijn onmisbaar in je salon
  Deze producten zijn onmisbaar in je salon
  1430 Weergaven

  Wil je graag starten met OPI, maar ben je nog niet helemaal zeker welke producten je allemaal nodig hebt? Deze 5 producten zijn onmisbaar in je salon!

  Meer lezen
 • Alles wat je moet weten over GelColor, Dipping Powders en Diamond Gel
  Alles wat je moet weten over GelColor, Dipping Powders en Diamond Gel
  3569 Weergaven

  Bij OPI hebben we een uitgebreid aanbod aan producten. Wanneer je start met OPI is het dan ook belangrijk om te gaan bepalen in welke gamma's je wil instappen. In deze blogpost gaan we dieper in op verschillen tussen de GelColor, Powder Perfection en Diamond Gel. We vertellen je graag wat meer over de voor- en nadelen van de verschillende productgamma's.

  Meer lezen
 • Hoe je salon promoten via sociale media?
  Hoe je salon promoten via sociale media?
  1429 Weergaven

  Sociale media is het communicatiemiddel bij uitstek wat betreft klantenbinding. Wil je als salonhouder starten met sociale media? Of wil je jouw huidige Instagramaccount of Facebookpagina een extra boost geven? Met deze tips kan je jouw salon online nog meer in de kijker zetten.

  Meer lezen
 • Eerste hulp bij nagelproblemen.
  Eerste hulp bij nagelproblemen.
  2668 Weergaven

  Als nagelstyliste is het belangrijk om ziektes en nagelproblemen te herkennen, zodat je steeds de juiste behandeling uitvoert. In deze blog vind je een overzicht van de 4 meest voorkomende nagelproblemen, zodat jij correct kan handelen in je salon.

  Meer lezen
 • Vier Halloween met de leukste nail art!
  Vier Halloween met de leukste nail art!
  1795 Weergaven

  De nieuwe Metamorphosis collectie leent zich perfect voor een leuke nail art! Laat je inspireren door Halloween en geef ook je nagels een griezelige maar toch trendy look!

  Meer lezen
 • 10 veelgemaakte fouten bij semi-permanente lak.
  10 veelgemaakte fouten bij semi-permanente lak.
  4669 Weergaven

  Blijft de semi-permanente lak niet zitten? Heb je problemen bij het plaatsen van de gellak? Benieuwd naar de reden waarom je GelColor manicure chipt? OPI geeft je in deze blog een overzicht van 10 veelgemaakte fouten en hoe je ze kan voorkomen.

  Meer lezen
 • Boost je salon tijdens de feestdagen!
  Boost je salon tijdens de feestdagen!
  1513 Weergaven

  December is feestmaand. Je klanten zijn op zoek naar de perfecte jurk, maar ook feestelijke nagels mogen niet ontbreken! Bereid je nu al voor op de feestdagen en haal deze kerst het meeste uit jouw salon!

  Meer lezen
 • Dit zijn de nageltrends voor zomer 2019!
  Dit zijn de nageltrends voor zomer 2019!
  4912 Weergaven

  Het einde van de winter is in zicht, daarom blikken we alvast even vooruit op de nail art trends van deze zomer. Van holografische nagels tot een trendy ombre look, met deze nail arts stelen je klanten alvast de show. Laat je inspireren door deze 3 trends.

  Meer lezen
 • 5 redenen om nagelriemolie te adviseren
  5 redenen om nagelriemolie te adviseren
  2162 Weergaven

  Een goede nagelverzorging is het begin van mooie nagels en een langhoudende manicure. Als de klanten hun nagels goed verzorgen, heb jij daar als nagelstyliste ook baat bij. Wij sommen de voordelen even voor je op!

  Meer lezen
 • Hoe inspelen op het bruidsseizoen?
  Hoe inspelen op het bruidsseizoen?
  1219 Weergaven

  Het bruidsseizoen is begonnen, maar is je salon al volledig wedding proof? Met deze 4 tips kan je eenvoudig zelf aan de slag gaan zodat de bruid al stralend kan genieten van haar grote dag!

  Meer lezen
 • Zeg vaarwel tegen droge voeten.
  Zeg vaarwel tegen droge voeten.
  1196 Weergaven

  Tijdens de wintermaanden mag je de voeten van je klanten gerust eens extra in de watten leggen! Daarom voegt OPI de voetmaskers toe aan het huidige ProSpa gamma. Deze zijn niet alleen ontspannend, maar zorgen ook voor de nodige hydratatie. Zeg alvast vaarwel tegen droge voeten!

  Meer lezen
 • Waarom kiezen voor een opleiding bij OPI?
  Waarom kiezen voor een opleiding bij OPI?
  1839 Weergaven

  Door het volgen van een opleiding bij OPI blijft u steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en trends voor gellak, gelnagels en Dipping Powders. Op die manier kan uw salon blijven groeien en blijven uw klanten tevreden. Voor welk vakgebied u ook kiest, de cursussen tot nagelstyliste bieden heel wat voordelen. Zo staat ons team van experts steeds voor u klaar en wordt er geoefend in kleine groepen.

  Meer lezen
Showing 1 to 14 of 14 (1 Page)