Laatste blogposts

 • Boost je salon tijdens de feestdagen!
  Boost je salon tijdens de feestdagen!
  120 Weergaven Geliket

  December is feestmaand. Je klanten zijn op zoek naar de perfecte jurk, maar ook feestelijke nagels mogen niet ontbreken! Bereid je nu al voor op de feestdagen en haal deze kerst het meeste uit jouw salon!

  Meer lezen
 • 10 veelgemaakte fouten bij semi-permanente lak
  10 veelgemaakte fouten bij semi-permanente lak
  229 Weergaven Geliket

  Blijft de semi-permanente lak niet zitten? Heb je problemen bij het plaatsen van de lak? Benieuwd naar de reden waarom je manicure chipt? OPI geeft je in deze blog een overzicht van 10 veelgemaakte fouten en hoe je ze kan voorkomen.

  Meer lezen
 • Vier Halloween met de leukste nail art!
  Vier Halloween met de leukste nail art!
  404 Weergaven Geliket

  De nieuwe Metamorphosis collectie leent zich perfect voor een leuke nail art! Laat je inspireren door Halloween en geef ook je nagels een griezelige maar toch trendy look!

  Meer lezen
 • Eerste hulp bij nagelproblemen
  Eerste hulp bij nagelproblemen
  308 Weergaven Geliket

  Als nagelstyliste is het belangrijk om ziektes en nagelproblemen te herkennen, zodat je steeds de juiste behandeling uitvoert. In deze blog vind je een overzicht van de 4 meest voorkomende nagelproblemen, zodat jij correct kan handelen in je salon.

  Meer lezen
 • De ultieme nagelverzorging voor jouw salon
  De ultieme nagelverzorging voor jouw salon
  313 Weergaven Geliket

  Jij als nagelstyliste weet perfect aan welke verzorging de klant nood heeft. Om die reden stelt OPI dit voorjaar 4 nieuwe Infinite Shine treatments voor. Zwakke of droge nagels of net last van verkleuring? Voor elk nagelprobleem biedt OPI een gepaste oplossing. Neem snel een kijkje.

  Meer lezen
 • Waarom kiezen voor een opleiding bij OPI?
  Waarom kiezen voor een opleiding bij OPI?
  500 Weergaven Geliket

  Door het volgen van een opleiding bij OPI blijft u steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Op die manier kan uw salon blijven groeien en blijven uw klanten tevreden. Voor welk vakgebied u ook kiest, de cursussen bieden heel wat voordelen. Zo staat ons team van experts steeds voor u klaar en wordt er geoefend in kleine groepen.

  Meer lezen
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)