Blog navigatie
Hoe ontdekt IG Beauty de nieuwste nageltrends voor 2022?

Hoe ontdekt IG Beauty de nieuwste nageltrends voor 2022?

354 Weergaven
2022 heeft heel wat leuke nageltrends voor ons in petto. Van ‘mix en match’ en ‘half moon’ manicures tot zachte, roze tinten. Wij gingen op bezoek bij Ilse en Bo van IG Beauty. Zij toonden ons hun populairste kleuren voor de lente/zomer en hun persoonlijke favorieten. Ontdek in deze blog welke kleuren niet mogen ontbreken in jouw salon.

IG Beauty trends 2022


Waar ontdekken zij de trends?

Als nagelsalon is het belangrijk om mee te zijn met de laatste trends. Ilse en Bo volgen verschillende accounts op sociale media en ontdekken daar de nieuwste trends. Een niet te missen trend voor dit voorjaar is ongetwijfeld de ‘mix en match’ manicures. Bij ‘mix en match’ manicures gebruik je verschillende kleuren nagellak en kan je je creativiteit de vrije loop laten. Deze kleurrijke nagels brengen je klanten instant in een happy mood!

Een tweede onmisbare trend volgens IG Beauty zijn de ‘half moon’ manicures. Bij dit soort manicures gebruiken Ilse en Bo twee contrasterende kleuren. Je zou dit soort manicures kunnen zien als een omgekeerde French manicure. De nail art brengen ze aan net boven de nagelriemen, en zo wordt het effect van een halve maan gecreëerd.

Trends 2022 Quest for Quartz


Welke kleuren zijn echte toppers in hun salon?

Quest for Quartz en Pixel Dust, beiden uit de nieuwste XBOX collectie, zijn toppers in het salon van Ilse en Bo. Deze kleuren zijn dé favoriet bij uitstek bij een groot deel van hun klanten. Samen met Racing for Pinks en Suzi is My Avatar zijn deze zachte, roze tinten typische lentekleuren waar hun klanten een blij lentegevoel van krijgen.Trends 2022 The Pass is Always Greener


Wat zijn hun favoriete lentekleuren?

De nieuwe collectie van OPI speelt in op de modekleuren van deze zomer. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet biedt de nieuwe collectie voor ieder wat wils. Bo haar favoriet is The Pass is Always Greener, terwijl Ilse meer fan is van de glanzende blauwe kleur You Had Me at HALO.

Voor wie deze lente wil gaan voor leuke kleuraccenten, raadt Ilse het saliegroene Sage Simulation en het abrikooskleurige Trading Paint uit de XBOX collectie aan. Ook liefhebbers van pastelkleuren hebben baat bij deze collectie. Met het lila Achievement Unlocked en het glinsterend lichtblauwe Can’t CTRL Me zijn je nagels helemaal klaar voor de zomer. Alle kleuren van de XBOX collectie zijn verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor.Wil jij in je salon nieuwe kleuren introduceren voor de lente en zomer?


Shop hier de populairste kleuren


Benieuwd naar het salon van Ilse en Bo? Neem een kijkje op de Instagram of Facebookpagina van IG Beauty.
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments