RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Bruin nr. 3 - 15ml


nr. 3 - 15ml.

RefectoCil Bruin nr. 3 is een intens donkerbruin dat veel verschillende stijlen ondersteunt, waardoor een zeer natuurlijke bruine look ontstaat.

  • Natuurlijk bruine wimpers en wenkbrauwen
  • Kan gemengd worden met de 7 andere RefectoCil kleuren
  • Meng het Lichtbruin om de perfecte kleur te verkrijgen voor uw klant
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

RefectoCil Bruin nr. 3 is een natuurlijke, donkere en warme kleur. De kleur laat zich fantastisch mengen met de overige kleuren van RefectoCil, laat je verrassen! Voeg RefectoCil Rood nr. 4.1 toe om warmte en diepte in de kleur te creëren voor de warme kleurtypes. Voeg RefectoCil Grijs nr. 1.1 toe om de warmte uit de kleur te halen voor de koele kleurtypes.

Mengverhouding:

1 cm verf: 5 druppels oxidant liquid OF 1 cm verf: 7 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl-Polyacyl-Adipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, m-Aminophenol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77491, 77492, CI 77499.