RefectoCil, wimperverf, wenkbrauwverf, wimpers verven, wenkbrauwen verven

RefectoCil Diepblauw nr. 2.1 - 15ml


nr. 2.1 - 15ml.

RefectoCil Diepblauw nr. 2.1 geeft een duurzame en mooie open look bij types met lichtblond tot blond haar.

  • Diepblauwe wimpers voor een intense blik
  • Kan worden gemengd met RefectoCil Rood om een paarse look te creëren
  • Loopt niet uit
  • Licht- en waterbestendig
  • Inwerktijd: 10 minuten
  • Resultaat tot 6 weken
Maak een account aan om de prijzen te zien

RefectoCil Diepblauw nr. 2.1 is een koeler, dieper blauw. De kleur is bijzonder geschikt voor blonde wimpers omdat het resultaat zeer natuurlijk is. Door het te combineren met de kleuren zwart en blauw-zwart, creëer je meer diepte in de kleur. Meng intens blauw en rood met elkaar en krijg paars.

Mengverhouding:

1 cm verf: 5 druppels oxidant liquid OF 1 cm verf: 7 druppels oxidant crème.

RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf:

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keuze tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème. Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je zelf kleuren samen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren. Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden! De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren verpakt in een tube van 15ml. met een gratis aanbrengstaafje.

Inhoud: 15 ml
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Toluene-2,5-Diamine, 2,4-Diaminophenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, CI 77007.